Mult așteptata listă cu viitoarele apariții de la Leda!!

Iată şi lista cu viitoarele apariţii ale editurii LEDA, din iulie până în septembrie, urban fantasy, thriller şi SF&F

Vor urma:
lista cu apariţii literary fiction în aceeaşi perioadă
lista cu alte serii noi a căror publicare va începe anul acesta, altele decât cele menţionate mai jos.

URBAN FANTASY:
Lili St. Crow / Altfel de îngeri, vol. 1 – sfârşit de iulie
Cassandra Clare / Dispozitive infernale, vol 1: Îngerul mecanic – sfârşit de iulie
Sara Shepard / Micuţele mincinoase vol. 3: Perfect – august
Rachel Caine / Vampirii din Morganville, vol. 6: Carpe corpus – sfârşit de august
Anne Rice / Cântecele serafimului vol. 2: Of Love and Evil – sfârşit de august
Charlaine Harris / Vampirii Sudului vol. 11: Dead Reckoninig – septembrie
L. J. Smith / Jurnalele Vampirilor vol. 7, Intoarcerea: Miez de noapte – septembrie
Sara Shepard / Micutele mincinoase vol. 4: Unbelievable – sfârşit de septembrie
Laurell K. Hamilton / Meredith Gentry vol. 1: A Kiss of Shadows – sfârşit de septembrie
Liz Braswell / The Nine Lives of Chloe King vol. 1: The Fallen – sfârşit de septembrie

THRILLER:
Peter Robinson/Friend of the Devil – august

SF&F:
Brian D’Amato / La portile soarelui vol. 1 – septembrie

Detaliile legate de traducători, coperţi, date mai exacte de apariţie etc. le veţi avea, pentru fiecare titlu, în linkurile de precomanda sau în prezentările viitoare de pe blog.

Vă rog să nu-mi reproşaţi că m-am oprit la septembrie, dar după cum bine vedeţi sunt multe titluri în perioadă, aşa scurtă cum e, şi aş prefera să vă dau doar date certe. Dacă vor interveni schimbări, vi le voi semnala din timp. Şi aici am în vedere adăugări de noi titluri, nu altceva, sper! Multe dintre surprizele pe care ştiu că le aşteptaţi vor fi cuprinse în următoarele liste (vedeţi mai sus!).

Ce părere aveți??

34 de gânduri despre „Mult așteptata listă cu viitoarele apariții de la Leda!!

  1. Astea nu-s toate care vor aparea pana si in septembrie … vor mai fi si altele pana si in sept. sau , nu? Ca astept de mult niste serii care tot nu mai apar ‘…’ . De ex . „Blue Blood” si altele …

    Apreciază

  2. de abia astept sa apara a 6-a carte din vampirii din morganville!!!!!!!!!!! sper sa apara mai pe la inceputul lui agust. Nu mai pot …. adik s-o terminat asa brusc a 5-a. Te lasa prea mult in suspan…… :((

    Apreciază

    • Since nu stiu. Incearca la cea mai apropiata librarie poate o gasesti. Ar trebui sa fie, dar nu inteleg o chestie: de ce nu o comanzi direct de la editura?? Vreau sa spun ca primesti si o reducere de 20% si transportul e gratuit prin curier, deci primesti cartea in 2-3 zile. Eu o am deja acasa. E mult mai simplu.

      Apreciază

  3. Mersi. Stiu ca o sa sune ciudat, dar nu suport sa comand cartii de pe internet. O sa sune ca o fobie sau ceva, dar pur si simplu ador sa merg sa o iau din librarii. Da stiu ca sunt ciudata, dar mersi pentru sfat. S-ar putea chiar sa incerc.

    Apreciază

  4. sabinna ce cartii cu vampirii mi-ai mai recomanda care sa semene cu vampirii din moraganville? k pana apar toate nush ce sa mai citesc……………… si sincer ma cam plictisesc k mama ma pune sa citesc lecturile si akm nu mai am nici o scz sa nu citesc lecturile :((

    Apreciază

    • Pai… in momentul de fata sunt o multime de serii cu si despre vampiri, deci ai ce citi. Eu iti recomand Academia Vampirilor pe care o poti lua cu o super reducere de la elefant (daca mai e oferta) sau de pe site-ul leda cu 20% reducere si transport gratuit. Poti incerca si Jurnalele Vampirilor (tot de la Leda), dar si Casa Noptii (de la Litera) sau cartile lui Anne Rice de la Rao. Daca mai ai nevoie de indrumare nu ezita sa ceri (intrebi).

      Apreciază

  5. ma o sa incerc academia vampiriilor k o prietena de a mea o citit jurnalele vampirilor si a spus k ii mai interesant filmul cartile sunt mai plictisitoare, sau spune asta doar pt k in film este si damon………. nush

    Apreciază

    • Jurnalele Vampirilor au fost scrise acum 20 de ani, iar serialul este facut abia acum. Tehnologia isi spune cuvantul pentru ca imaginatia evolueaza si mai mult cand ai cu ce sa o pui in practica, Diferentele dintre serial si carti este destul de mare, dar mie mi-au placut si cartile (fiecare cu gusturile lui/ei). Si in carti apare Damon, deci nu stiu la ce te referi cu aceasta remarca.

      Sa revii cu pareri despre AV dupa ce o citesti.

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!