Super Surprizele de miercuri de la Leda!! + A treia lună plină la Leda!

A TREIA LUNĂ PLINĂ va fi MAGIE DE DOI BANI!

Precizări despre cărţile lui KELLEY ARMSTRONG la Editura LEDA

Dragii mei, după cum v-aţi dat seama din titlu, am noutăţi pentru voi referitoare la cărţile autoarei Kelley Armstrong pe care Editura Leda le va publica de-acum încolo.

Aş putea spune că e prima surpriză cu adevărat MARE pe care v-o dezvălui. Ca să fiu cât se poate de clar, punctez mai jos:

1. Începând cu data de 2 august, după cum mulţi dintre voi au aflat, revista BRAVO a decis distribuirea trilogiei FORŢELE RĂULUI ABSOLUT în ediţie de chioşc, împreună cu revista, o dată la 2 săptămâni. Prin urmare, volumul 1, INVOCAREA, va fi distribuit cu revista Bravo din 2 august, volumul al doilea, REVELAŢIA, cu cea din 16 august, iar ultimul, RĂFUIALA, cu numărul din 30 august. Cărţile vor avea formatul de la JURNALELE LUI STEFAN (10,5×17,5 cm, paperback), şi vor fi la un preţ asemănător, dacă nu identic cu acestea. Evident, vânzarea bună e, şi în acest caz, criteriul celor de la BRAVO de luat în seamă pentru distribuirea întregii trilogii! Aşa că vă rog să cumpăraţi revista. Sper ca, astfel, publicul cititor să aibă acces la seria asta minunată, fără rezerva preţului ediţiei hardcover, şi să devină din ce în ce mai numeros. Pentru că…

2. Ei bine, da, pentru că pregătim continuarea trilogiei sus-amintite, şi-anume, publicarea primelor două volume din trilogia DARKNESS RISING: THE GATHERING şi THE CALLING (mie mi-ar plăcea să le scoatem cu coperţile pe care vi le prezint aici!) Contractele tocmai au fost încheiate, pentru toate cele 3 titluri, deşi volumul 3 încă nu se ştie cum se va numi şi când va fi publicat (probabil la anu’!). Vor ieşi în ediţie cartonată, primul mai mult ca sigur până la sfârşitul anului 2011. Şi vom încerca să avem un preţ cât mai tentant, cu mult sub preţurile obişnuite de hardcover. Dar, şi în acest caz, vânzarea bună e determinantă pentru obţinerea unui preţ bun! Deci, cumpăraţi-le şi pe acestea, pentru că…

 

3. Pentru că vine altă serie a autoarei, WOMEN OF THE OTHERWORLD. Aşa cum am spus în titlul postării, A TREIA LUNĂ PLINĂ se va numi MAGIE DE DOI BANI (la fel cum ‚Femei din lumea de dincolo’ va deveni ‚Femei din Cealaltă Lume’), şi va apărea la Editura LEDA! Va fi urmată de INDUSTRIAL MAGIC şi de HAUNTED la intervale pe care vi le voi comunica ulterior. Sper ca într-un orizont de timp rezonabil să vă bucuraţi de tot restul seriei şi să ajungem la zi cu ea. Pentru volumele rămase, din cele 12 câte vor fi publicate la ei până la sfârşitul acestui an, estimez cam un an şi jumătate. Adică, vom fi la zi la sfârşitul anului viitor. Supravieţuitorii lui 2012 se vor putea delecta cu ele. Când voi avea mai multe date, şi mai certe, voi face o postare de prezentare a seriei. Vă arăt două tipuri de coperţi/două stiluri de abordare ale următoarelor 3 volume, şi vă rog să-mi spuneţi care v-ar plăcea mai mult, sau dacă aveţi alte sugestii.

4. Ar mai fi ceva, dar trebuia să mai aşteptaţi până primesc o altă confirmare, poate miercurea viitoare. Surprizele pot continua!

Personal, mă bucur foarte tare ca Kelley Armstrong e acum, EXCLUSIV, autoare LEDA! Şi le mulţumesc tare mult celor care ne-au încurajat în demersul nostru. În mod special, Mădălinei.

Anunțuri

24 de gânduri despre „Super Surprizele de miercuri de la Leda!! + A treia lună plină la Leda!

 1. Cei de la LEDA sunt cei mai tari!!! Ce bine ar fi fost daca luau tot ei si seria „Nemuritorii”..au luat-o cei de la RAO si acum trebuie sa asteptam o gramada de timp pana la volumul al 2-lea,offf…:)

  Apreciază

  • Sabinna,scuze ca raspund eu,sper sa nu te superi.The Gathering este sequelul Fortele Raului Absolut,deci totusi au o anumita legatura,desi ai dreptate,nu au aceleasi personaje principale,iar povestea nu mai este din perspectiva lui Chloe,ci a Mayei.Desi e foarte probabil sa intalnim totusi si cateva personaje din vechea serie,mai ales pentru ca din cele 3 volume ale Fortele Raului Absolut,am ramas cu ceva intrebari,la care sa speram ca vom gasi raspunsul in acesta noua serie.:)

   Apreciază

   • Nu ma supar ca raspunzi tu. De fapt, The Gathering este primul volum dintr-o noua serie ce are in atentie tot adolescenti cu ‘probleme’ ca ;i Chloe si prietenii ei. Cele doua serii nu au o legatura evidenta intre ele. Singurul ‘numitor comun’ este faptul ca actiunea are loc in aceeasi lume.

    Apreciază

 2. deci sa inteleg ca fortele raului absolut este formata din trei volume ..? si ca rafuiala este ultima ?????eu vreau sa stiu daca cartile care vor aparea in seria the gathering au legatura cu primele 3 😀

  Apreciază

  • Da, FRA are doar 3 volume si da, rafuiala este ultimul. The Gathering este primul volum dintr-o alta trilogie . Din cate stiu eu, autoarea spunea ca in ultimul volum al noii trilogii (cea cu the gathering) va aparea si Chloe, personajul prinicpal din FRA, dar nu stiu ce sa iti spun pentru ca nu am citit The Gathering. Ceea ce stiu sigur e ca daca ti-a placut FRA iti va placea cu siguranta si The Gathering si urmatoarele volume ale seriei mai ales ca vor aparea la Leda.

   Apreciază

   • okay multumesc mult ! >:D<:*eu citesc akum ultimul volum din serie raufuiala 🙂 si vroiam sa stiu daca mai exista vreo continuare la poveste :D^^

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s