Concurs 2 în 1 – pentru cei mai mici, dar și pentru cei mai mari!

Later Edit: Noua câștigătoare a volumului Locuri Întunecate este Leafu Alexandra. Aștept datele prin formular până pe 26 august.

Later Update: Locuri Întunecate merge la Balcanu Ligia pentru că Badea Doriana Alessandra nu a trimis datele pentru a confirma si pentru a putea primi premiul. Felicitări noii câștigătoare! Aștept datele prin formular până pe 24 august.

Update: Câștigătorii sunt: Badea Doriana Alessandra (Locuri Întunecate) și Maria Mihailescu (Magie intr-un pahar cu apa / Bunny detectiv). Câștigătorii sunt rugați să trimită datele prin formularul de aici, până pe 22 august.

Astăzi lansez un nou concurs în care pun la bătaie o carte pentru cititorii mai tineri ai blogului si una pentru cei mai măricei.

Sunt două cărți: Magie intr-un pahar cu apa / Bunny detectiv de Ivona Boitan / Oana Stoica Mujea  cu niște animații foarte drăguțe și Locuri intunecate de Gillian Flynn. Cărțile pot fi comandate de aici.

Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a participa este să completați formularul de mai jos în care să spuneți ce carte vă doriți.

Concursul se desfășoară până pe 20 august, ora 20.00 când vor fi afișați cei doi câștigători. Mulțumesc sponsorului, Editura Tritonic și  Succes tuturor!!

Nu uitați și de celelalte concursuri în desfășurare pe blog.

Reclame

8 gânduri despre „Concurs 2 în 1 – pentru cei mai mici, dar și pentru cei mai mari!

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s