Concurs Domnia Haosului (Vampirii din Morganville #5)

Update 5: Un nou câștigător a fost extras, numărul 62. Aștept datele până pe 15 septembrie ora 8 seara.

Update 4: Noul câștigător este comentariul cu numărul 27.Felicitări! Aștept datele până pe 14 septembrie ora 24.

Update 3: Avem un alt câștigător, numărul 51, pentru că nu am primit datele. Aștept datele până pe 13 septembrei ora 22.

Update 2: Avem un alt câștigător pentru că nu am primit datele incă, iar acesta este numărul 63. Aștept datele prin formularul din bara laterală până pe 12 septembrie ora 20.

Update: Avem un câștigător, acesta este numărul 55. Felicitări. Aștept datele prin formularul din bara laterală. Dacă nu primesc datele până pe 11 septembrie ora 20 voi trage la sorți un alt câștigător.

Azi revin cu un alt concurs, sper eu, foarte interesant și atractiv sponsorizat de Editura Leda. Premiul este cel de-al cincilea volum al seriei Vampirii din Morganville, Domnia Haosului.

Pentru a putea câștiga această carte trebuie doar să răspundeți la întrebarea de mai jos într-un comentariu până pe 10 septembrie. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și afișat pe blog pe 10 septembrie la ora 8 seara. Nu uitați să reveniți pe blog pentru a vedea dacă ați câștigat!

Din ghearele cui trebuie salvat orașul în cel de-al șaselea volum al seriei, Carpe Corpus?

Căutați răspunsul aici. Apreciez dacă dați vestea concursului mai departe prin facebook, blog etc. dar nu este obligatoriu pentru a participa la concurs. Succes tuturor!

Anunțuri

84 de gânduri despre „Concurs Domnia Haosului (Vampirii din Morganville #5)

   • :)) am citit postarea pe e-mail, apoi, cand am intrat, inca nu era modificat:) si aici, in italia e doar 12 noaptea. adica..12 fara 10, e cu o ora in urma, deci sunt mai treaza ca tine cu o ora. desi cand vine vorba de citit sunt destul de atenta, indiferent cat este ceasul:))

    Apreciază

  • La inceput le-am numerotat eu pentru ca e un concurs cu tragere la sorti, asa ca voi folosi random.org. Acum vad ca lumea a inceput sa numeroteze. Pe mine nu ma deranjeaza daca numerotati sau nu, oricum la final voi numerota eu.

   Apreciază

  • De aceasta data nu, imi pare rau. Cei care au postat despre concurs au facut-o pentru ca au vrut si le multumesc foarte mult. Poate la urmatorul concurs voi adauga intrari in plus pentru raspandirea concursului.

   Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s