Biblioteca ta! (20)

A trecut ceva timp de când nu am mai postat ceva în cadrul acestei rubrici și sper că de acum înainte veți trimite și voi (cei care nu ați trimis încă) poze cu biblioteca voastră pentru a fi publicate pe blog. Nu uitați și de concursul pe care îl voi organiza atunci când se vor strânge 10 biblioteci, dar până atunci să vedem biblioteca lui Renate-Sabine.

Ea spune:

Lectura este una din pasiunile mele,care a pus foarte usor stapanire pe mine.Genul urban-fantasy sau mai pe scurt fantasy este genul care ma fascineaza inca de la primele paginii citite.
Momentul in care incepi sa citesti primele paginiii ,observi cum cu fiecare rand citit incepi sa iti construiesti o lume de care nu stiai ca exista,o lume care acum stii ce e a ta si numai a ta,o lume care stii ca iti apartine si pe care tu o modelezi dupa bunul plac.O lume in care sa evadezi!
Nu cred ca este un mod mai placut de ati petrece timpul in aceasta lume nebuna,nebuna de tot!Atunci cand citesc imi creez o lume paralele cu cea in care traiesc iar singurul punct comun sunt eu.Plang,si rad.Stau cu sufletul la gura ,trec prin diferite aventuri alaturi de personaje.Mai pe scurt ,traiesc si eu aventura!
Am mai bine de jumatate de an de cand citesc carti fantasy si aceasta lume nu inceteaza sa ma surprinda cu fiecare volum.Fiecare personaj care a luat viata ,caruia i-am dat viata o data citindui povestea,traieste in mine si va trai impreuna cu mine pentru totdeuna.
Cu fiecare pagina citita iti doresti mai mult ,as putea spune ca este ca un drog,un drog de care sunt foarte mandra ca am devenit adepta si de care ,sunt sigura,ca multi sunt fericiti ca au devenit adepti.
Cam atat va pot spune despre mine si pasiunea mea -lectura.
Nu vreau sa inchei fara sa spun ca sunt foarte foarte mandra de biblioteca mea si sper din tot sufletul sa va placa.

8 gânduri despre „Biblioteca ta! (20)

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!