Vampirii Sudului (True Blood) împreună cu Bravo și Bravo Girl din 27 septembrie la 10,99 lei

Click pe banner pentru a afla toate detaliile.

28 de gânduri despre „Vampirii Sudului (True Blood) împreună cu Bravo și Bravo Girl din 27 septembrie la 10,99 lei

  1. Suuuuper! Nu mă așteptam. Nu știi cumva dacă vor apărea și restul volumelor mai târziu? Eu le-am citit pe primele 6, împrumutate de la bibliotecă și de la o prietenă. Ar fi foarte bine dacă ar apărea și celelalte la prețul acesta.

    Apreciază

  2. Eu tot ma mai gandesc daca sa mi-o iau ! Puteti , cei care deja ati citit cartile , sa-mi spuna o parere despre serie !?Dupa coperta nu pare cine stie dar am invatat sa nu judec cartea dupa coperta ci dupa interiorul acesteia .

    Apreciază

    • Nici sa nu indraznesti sa nu o cumperi!!! Cartile sunt superbe chiar daca desenele de pe coperti par atat de haioase si iti da senzatia ca aceste carti ar fi pentru copii tot ce iti pot spune e ca aparentele inseala foarte mult. Ai vazut serialul?? Cumparati macar primul volum si vezi daca iti place. Daca chiar nu iti place nu mai cumperi si restul, dar eu cred ca o sa iti placa la nebunie. Am facut atatea recomandari si pana acum nu am dat gres cu ele, asa ca eu zic sa le incerci si sa revii cu o parere dupa ce cumperi primul volum si incepi sa il citesti.

      Apreciază

  3. nu, n-am vazut serialul…si app cam ce carti ar fi pt mn spre ex:cercul secret,micutele mincionoase?ca pe astea le am in vedere sa mi le iau.vreau sa fie si frumose, sa me impresioneze

    Apreciază

    • Cercul secret este o serie foarte frumoasa. Poti sa o incerci. Pentru varsta ta iti mai recomand Fetita celei dea sasea luni de la Rao, Tara Duncan de la Corint Junior, Mai las-o moale cu fantomele, Nu plange sub clar de luna, Fortele Raului Absolut, toate de la Leda.

      Apreciază

  4. Da dc ii ziki ca nu e pt varsta ei???Eu am 15 si vreau sa o cumpar da nu am vazut nici serialul si nici nu am citit cartea…cam asa despre ce e vb de e asa interzisa????E mult X daca ma intelegi?????

    Apreciază

  5. ms pt recomandri am citit JV pot zice ca-s o fana chiar si nu plange sub clar de luna,mai las-o moale cu fantomele(m-a atras titlul) si FRA le-am citit dar ms pt recomandari…Fetita celei dea sasea lun despre ce e vorba in ea?

    Apreciază

    • eu nu am citit-o da poate poate sa iti dea sabinaa nijte detalii da in schimb dac achiar vrei sa citesti iti recomand : fascinatie,obsesie .crd ca poate citi si evermore ,deasmene seria tuneluri si harry potter :)) de asemnea cartile scrise de g.p.taylor cele de cornelia funke si de vampiri cred ca poti citi si sange albstru de melissa de cruz si chiar si twillight 🙂

      Apreciază

    • Fetita celei de-a sasea luni este o poveste foarte draguta (eu am citit cartile pe la 14 sau 15 ani). Personajul principal, Nina, are puteri magice si trebuie sa se lupte cu un mag, Karkon (parca) dupa moartea bunicului ei. Ea pleaca la Venetia impreuna cu 4 prieteni si un robotel si incearca sa salveze o planeta. Cei cinci pleaca in cate o aventura in fiecare volum pentru a elibera niste taine ascunse de Karkon in diferite locuri misterioase. Seria se bazeaza mult pe lupta dintre bine si rau si cred ca o sa iti placa si alfabetul special pe care o sa il descoperi in carti. Eu, una, am descoperit destul de multe lucruri legate de locuri de care nu auzisem. Cartile astea au mult mister si suspans.Eu sper ca te-am lamurit putin cam despre ce este vorba si sper sa iti placa. Seria cred ca o gasesti si la o biblioteca.

      Apreciază

    • De la chioscurile de ziare, desi nu cred ca ai sa le mai gasesti pe toate. Vor aparea in curand si pe site-ul editurii leda si vei putea sa le comanzi cu acelasi pret pe fiecare. Voi anunta pe blog cand vor fi disponibile.

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!