19 + Concurs!

Update: Îmi cer scuze că am afișat abia acum câștigătoarea, dar am avut o săptămână, de fapt două, nebune de tot. Așa cum știți, pentru mine a început facultatea și până mă obișnuiesc puțin la acest nou ritm o să mai dureze puțin. Ca să nu mă lungesc prea mult, câștigătoarea este Bianca Cioba care mi-a trimis un clip fantastic și pe care aș vrea să îl public ca să îl puteți vedea și voi, dacă îmi permite. Felicitări, aștept datele prin formular.

Pentru că azi am împlinit și eu 19 anișori m-am gândit că cel mai bun mod de a sărbători acest lucru este organizare unui nou concurs. Astăzi pun la bătaie una dintre cărțile mele preferate în acest moment și mi-a venit o idee trăznită pentru cei care își doresc această carte. Dar nu am spus care este cartea, nu-i așa? Ei bine, este vorba despre Altfel de îngeri de Lili St. Crow.

Vreau să faceți o poză cu volumul vostru preferat într-o situație neobișnuită. Vreau să da-ți frâu liber imaginației. cea mai interesantă, haioasă, diferită, captivantă, emoționantă poză câștigă cartea. Trimiteți imaginile la adresa de e-mail sabinna_alexa @ yahoo.com. Succes!

Concursul se desfășoară până pe  9 octombrie, iar pe 10 se afișează câștigătorul.

42 de gânduri despre „19 + Concurs!

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!