Iertarea (Casa Nopții #8) în curând la Litera

Deja poate fi precomandată de pe site, iar săptămâna viitoare va fi în stoc. Nu mai stați pe gânduri și citiți primul capitol de aici. Ce părere aveți despre superba copertă?

“… Găseşte-o pe Zoey Redbird! Condu-mi spiritul la ea! Urmează legătura dintre noi! Dacă ea se află în Ţinutul Viselor, nu se poate ascunde de mine. Spiritele noastre se cunosc prea bine. Acum pleacă!”

Cât de strânse trebuie să fie legăturile de prietenie și cât de puternică afecțiunea, pentru a înlătura rănile unei inimi rănite?

P.C. CAST este o premiată autoare de literatură fantastică şi paranormală şi un profesor îndrăgit. Fiica ei, KRISTIN CAST, are şi ea premii pentru jurnalism, dar şi pentru poezie.

Vândută în milioane de exemplare, seria Casa Nopţii se bucură de un uriaş succes internaţional!

În pregătire, volumul al nouălea.

Găseşte-o pe Zoey Redbird. Condu-mi spiritul la ea. Urmează legătura dintre noi. Dacă ea se află în Ţinutul Viselor, nu se poate ascunde de mine. Spiritele noastre se cunosc prea bine. Acum pleacă!

Copertă: cartonată
Format: 140 x 210 mm
Număr pagini: 304
 Data apariţie: 27 septembrie 2011

30 de gânduri despre „Iertarea (Casa Nopții #8) în curând la Litera

  1. wow, coperta e frumoasa, dar intr-un fel si ciudata…. ala vrea sa fie rephaim, nu? sincer, imi place un pic mai mult coperta americana, dar si asta merge…deci pe saptamana viitoare o vom avea in biblioteca, ce ma bucur:*

    Apreciază

  2. hmm… mda, seria e superba, dar mi se pare ca au exagerat un pik cu pretul… adk cartea are doar 304 pagini iar pretul ei e aproape 40 lei si plus transportul ajunge cam la 50 … e putin cam mare, si imi amintesc ca mai demult litera nu cerea taxa de tramsport chiar daca era comanda mai mica… dar asta e…

    Apreciază

  3. Parca era vorba sa se supuna la vot cine sa apara pe coperta!
    Pacat ca nu au facut-o.Poate alegerea noastara era una mai buna.
    Eu una sut dezamagita de tipul de pe coperta,si de felul cum arata produsul final.
    Cred ca este cea mai slaba dinter toate cele aparute pana acum.
    Stiu ca ce conteaza este continutul,dar totusi nu cred ca este cea mai buna obtiune.

    Apreciază

  4. fraateee…tipu de pe coperta zici ca e ala de la the cure :))….coperta la americani e super..iar tipul de pe coperta lor e super…zici ca e ben barnes …sau poate si e..nush..oricum mie una nui im place deloc coperta…oricum poate tipu inrealitate e ok doar ca l-au uratit ei…:))…oricum continutul e important…abia atept.

    Apreciază

  5. Anka sigur este emo.
    Din cate toi eu minte parca trebuia sa fie indian,sau cel putin cu mici influente de acolo.
    Asa era descris in vis ,de catre autoare(asta daca pe coperte este Rephim).

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!