Legăminte (Matched) de Ally Condie în octombrie la Litera

Legăminte
Ally Condie 

În lumea în care trăieşte Cassia, nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Cineva – Societatea – hotărăşte pentru toţi: ce să mănânce, cu ce să se îmbrace, cu cine să se căsătorească sau unde să lucreze. Când Cassia află că cel mai bun prieten al ei îi va fi Pereche, consideră această alegere perfectă. Nu pentru mult timp însă, căci imaginea care-i apare pentru o fracţiune de secundă pe microcardul ce conţine date despre Perechea ei aparţine unui alt băiat… Viaţa ei de până acum, atât de atent rânduită, este complet dată peste cap, iar consecinţele acţiunilor ei nu se lasă mult aşteptate.

Legăminte este prima carte dintr-o trilogie despre riscurile asumate în numele iubirii, despre prietenie, speranţă şi curaj.

„O poveste de dragoste distopică, scrisă de un suflet de poet… În sfârşit, o minunată lume nouă de care fanii seriilor Amurg sau Jocurile foamei o vor adopta ca fiind a lor.” Kami Garcia şi Margaret Stohl, autoarele romanului Cronicile Casterilor

Roman publicat în 31 de țări!

Copertă: cartonată
Format: 140 x 210 mm
Număr pagini: 320
Data apariţie: octombrie 2011

Aceasta este coperta oficială a primului volum al seriei. Cred că aceasta este un pic mai frumoasă decât a noastră, dar asta nu mă va opri să citesc cartea. Abia aștepe să apară pe piață. Presimt că târgul de carte Gaudeamus din acest an va fi un „must go”. Sunt atât de încântată că acum stau în București si că voi putea merge în orice zi vreau. Oricum, vă pregătesc o surpriză de Gaudeamus, mai mult celor care nu vor putea merge, dar sper să îmi iasă și să vă placă și vouă.

Ce părere aveți despre carte?

Anunțuri

12 gânduri despre „Legăminte (Matched) de Ally Condie în octombrie la Litera

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s