O zi din șapte (Before I Fall) de Lauren Oliver din octombrie la Litera

O zi din șapte
Lauren Oliver

Dacă ai avea o singură zi de viață, cum ai alege s-o trăieşti? Şi dacă ai şti că vei muri, ce moment ai vrea să retrăieşti?

Acestea sunt întrebările pe care şi le pune tânăra Samantha Kingston, în cele şapte zile aproape identice pe care le trăieşte şi retrăieşte pentru a îndrepta o greşeală pe care trebuie mai întâi s-o descopere. Ea pare să ducă o viaţă perfectă: face parte din grupul celor mai populari elevi, are ca iubit pe cel mai tare băiat din şcoală, are un grup de prietene cu care împarte totul şi aproape tot ce îşi doreşte. Dar oare e chiar aşa? După o petrecere aparent ratată, suferă un accident de maşină şi moare. Apoi se trezeşte a doua zi şi o ia de la capăt. Şi apoi iar. Şi iar. Ziua de 12 februarie, care ar fi trebuit să fie o zi ca oricare alta în viaţa ei, devine ultima ei zi din viaţă. De şapte ori. Ce trebuie să facă Samantha pentru a ieşi din această buclă temporală şi pentru a-şi salva sufletul şi pe cei din jurul ei?

Copertă: cartonată
Format: 140 x 210 mm
Data apariţie: octombrie 2011

Alături puteți vedea și coperta originală a cărții. Sincer nu știu ce să spun pentru că mie imi plac ambele coperți, deși cred că scrisul cu roșu de pe coperta noatră e puțin cam prea scos în evidență, până la urmă cred că asta era menirea lui. Oricum îmi place. Îmi dă senzația că pe copertă ar fi actrița ce interpretează rolul  lui Blair în Gossip Girl.

Voi ce părere aveți despre copertă/carte?

Reclame

2 gânduri despre „O zi din șapte (Before I Fall) de Lauren Oliver din octombrie la Litera

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s