La colet! (15)

Nu v-am mai prezentat ce am primit de ceva timp și cred că e momentul să vă arăt ce am mai adăugat în bibliotecă.

Săptămânile acestea mi-am cumpărat primele 2 volume din Vampirii Sudului împreună cu revistele Bravo și Bravo Girl. Mă bucur enorm de mult că Bravo a acceptat să publice și volumele 5 și 6 deoarece eu am deja primele 4 volume în prima lor variantă. Voi le-ați cumpărat? Dacă nu le-ați mai prins cu revista le veți putea comanda de pe site-ul editurii Leda la același preț și cu transport gratuit imediat ce vor fi strânse retururile, așa că fiți pe fază.

Morți până la apus (VS #1) și Moartea la Dallas (VS #2) de Charlaine Harris 

 

De la Leda am primit câteva cărți minunate pe care vreau să le vedeți și voi. Sper că le-ați precomandat și că le aveți în bibliotecă.

Patimi de Sucub (Georgina Kincaid #4) de Richelle Mead

Patimi de Sucub este cel de-al patrulea volum al seriei. Nu știu dacă v-am mai spus, dar pur și simplu ador atât autoarea cât și seria.  Am început deja să o citesc și tot ce pot să vă spun e că îmi place la nebunie și că voi reveni și cu o recenzie.

Cartea poate fi comandată de aici cu o reducere de 20% față de prețul de listă și transport gratuit. Puteți comanda și primele volume ale seriei tot de pe site-ul editurii.

O altă carte ce așteaptă cumințică pe noptieră să fie citită este:

Blestemul din Swoon de Nina Malkin

Am auzit atât de multe lucruri despre această carte încât nici nu mai știu ce să cred. Am auzit și de bine, dar și de rău. Totuși, o voi citi pentru că mă roade curiozitatea și vreau să îmi fac și eu o părere a mea după ce o termin.

Cartea poate fi comandată de aici cu o reducere de 20% și cu transportul gratuit.

Voi ați citit deja această carte? Ce părere aveți despre ea? V-a plăcut?

Și pentru că nu știu cum am ajuns la nuanțe de mov o să continui așa cu o altă carte:

Eve de Anna Carey

Am auzit o groază de chestii bune despre cartea asta și abia aștept să mă las absorbită în interiorul paginilor ei. Prima dată când am văzut pe blogul Ledei că se aseamănă mult de tot cu Jocurile Foamei am spus, Nu Se Poate! Ador Jocurile Foamei și mor de nerăbdare până apare filmul așa că acum sunt fericită că voi avea ce citi până iese ecranizarea pentru JF.

Nu știu dacă ați aflat, dar s-au cumpărat drepturile de ecranizare pentru seria Eve și în curând (sper) vom putea vedea și serialul.

Și voi încheia lista cu:

Căderea – Cele nouă vieți ale lui Chloe King #1 de Liz Braswell

După ce am văzut serialul și m-am îndrăgostit de Chloe și de „apucăturile” ei de pisică, nu știu de ce, dar am fost 100% sigură că îmi va plăcea și cartea imediat ce voi începe să o citesc. Curiozitatea nu mi-a dat pace și în timp ce citeam Patimi de Sucub acum câteva zile mi-am aruncat ochii și în Cele nouă vieți ale lui Chloe King. Haios e faptul că m-am oprit doar după 50 de pagini când mi-am dat seama că stomacul meu urla după mâncare. Îmi place la nebunie, dar încerc să revin la Patimi de Sucub să o termin și apoi să citesc și povestea lui Chloe.

Ați citit cartea?

Cele nouă vieți ale lui Chloe King poate fi comandată de aici cu reducere de 20% și transport gratuit.

15 gânduri despre „La colet! (15)

  1. Nu am citit nici una din carti dar vreau sa-mi iau cat mai repede „Eve” si „Cele noua vieti ale lui Cloe King” . Astept o parer buna din partea ta si dupa o sa le incerc , dar pana atunci deja am cu sa ma delectez 😀

    Apreciază

  2. si eu mi-am adaugat la biblioteca cartile astea, n-am citit inca ” Cele noua vieti ale lui Chloe King” dar pot sa spun ca Swoon si Eve isi merita toate laudele, sunt doua carti absolut superbe… si, dupa parerea mea, inafara de ideea de viitor dezastruos si o Noua America Eve si Jf nu prea au in comun nimik 🙂 fiecare sunt unice in felul lor… 🙂 desi vom avea de asteptat ceva vreme pana la vol 2, avand in vedere ca si in SUA a aparut pe 4 octombri 😀

    Apreciază

  3. buna! ok, nu vreau sa te supar cu intrebarea mea 😀 dar, am castigat acum ceva vreme aici pe blog Suflete Umbra si am trimis datele de contact prin formularul din dreapta, dar inca nu am primit avizul. vreau doar sa stiu daca ai pus cartea la posta, caci e posibil ca ea sa fi ajuns si eu sa nu fi primit niciun aviz si nu vreau ca ea sa’ti fie returnata de posta, caci stiu ca nu’ti plac astfel de situatii 🙂

    Apreciază

    • Nu ma supara niciun fel de intrebare. Poti sa spui ce vrei. Nu ai primit cartea inca pentru ca nu am trimis-o inca. Eu sunt la Bucuresti si cartile sunt acasa. Probabil weekendul viitor voi merge acasa si atunci voi trimite cartile. Imi pare sincer rau pentru acest inconvenient.

      Apreciază

      • ok. nu’i nicio problema 🙂
        ma gandeam ca poate ai trimis’o si eu nu am primit avizul si poate zace uitata pe la posta, si nu voiam sa’ti fie returnata 🙂

        Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!