Cărți în stadiul de proiect!

Astăzi v-am pregătit o surpriză (zic eu), deși se va concretiza destul de greu, sper să vă bucure. Vreau să vă prezint proiectele pe care le au câțiva autori cunoscuți pentru 2012-2013. Să-mi spuneți ce părere aveți!

Mary Lindsey, cea care a scris Shattered Souls va publica în vara lui 2013 o carte ce se va numi Annabel. 

Până acum nu se știu foarte multe lucruri.

A dark retelling of Poe’s final poem, Annabel Lee, pitting a pair of star-crossed lovers in a doomed struggle with forces of ancient malice and evil. 

Poate că într-o bună zi ne vom bucura și noi de Shattered Souls și ne vom dori să vedem ce e și cu Annabel. Deocamdată noua carte nu are o copertă.

Ce părere aveți de Shattered Souls? Voi ați citit-o? Sau mai bine spus, voi ați citi-o?

Andrea Cremer va publica o nouă carte în toamna lui 2013. Aceasta se va numi The Inventor’s Secret. Pe Andrea Cremer o știți ca autoare a seriei Nightshade. pentru curioși, autoare a anunțat că Nightshade va avea două cărți prequel, Rift (toamna lui 2012) și Rise (vara lui 2013).

The Inventor’s Secret are deja un sinopsis destul de generos.

Sixteen-year-old Charlotte and her fellow refugees have scraped out an existence on the edge of Britain’s industrial empire. Though they live by the skin of their teeth they have their health (at least when they can find enough food and avoid the Imperial Labor Gatherers) and each other. When a new exile with no memory of his escape from the coastal cities or even his own name seeks shelter in their camp he brings new dangers with him and secrets about the terrible future that awaits all those who have struggled has to live free of the bonds of the empire’s Machineworks.

The Inventor’s Secret is the first book of a YA steampunk series set in an alternate nineteenth-century North America where the Revolutionary War never took place and the British Empire has expanded into a global juggernaut propelled by marvelous and horrible machinery.

Rachel Caine pregătește pentru aprilie 2012 o nouă carte cu care probabil ne va cuceri exact la fel cum a făcut și Vampirii din Morganville. Această nouă carte nu are încă un titlu, dar are un scurt sinopsis.

A standalone built around the character of Benvolio, from Romeo and Juliet. The novel will be told from the point of view of Benvolio, who is Romeo’s cousin and, in Shakespeare’s play, attempts to get the lovelorn Montague interested in other girls after it’s discovered that Juliet is a member of the clan his family despises: the Capulets. Caine’s novel, her agent said, explores a scenario in which Romeo and Juliet are not the only couple to fall into dire romantic straits and is “a tale of intrigue, betrayal, hatred, and tragedy,” about “lovers lost, and lovers found.” (From Publisher’s Weekly)

Rachel Caine a mai anunțat și faptul că Black Dawn (Vampirii din Morganville #12) va apărea în aprilie 2012, dar și că sunt în plan de publicare volumele 13 și 14.

Dacă vă plac aceste cărți în stadiu de proiect spuneți-mi și mâine voi continua cu o nouă postare despre autori celebri în străinătate și planurile lor pentru 2012-2013.

Anunțuri

14 gânduri despre „Cărți în stadiul de proiect!

 1. wow… deci vor fi cel putin 14 volume din vm… ce ma bucur! 😡 ador, pur si simplu, seria… totusi, sunt chiar curioasa cum va tine autoarea cititorii in priza cu atatea volume… pt ca, banuiesc ca nu vor deveni carti monotone, au prea mult farmec 🙂

  Apreciază

 2. WoW vesti minenate dar cele care ma bucura cel mai mult este ca va aparea Nightshade de Andrea Cremer si ca vor vi mai mult de 12 vol in VM !!!!!:):):)

  P.S.: daca in aprile (2012) va aparea al 12-lea vol din VM si noi suntem debea la cartea a 6-a , inseamna ca o sa fie ca o „ploaie ” cu carti !:)

  Apreciază

 3. Sper ca RACHAEL CAINE sa mai continue cu seria vampirii din morganville mai departe de 15 volume pentru ca e suuuper faina:X:X:Xam citit volumul 7 si acu astept cu nerabdare volumul 8

  Apreciază

 4. cei de la editura leda intentioneaza sa traduca mai repede cartile cu vampirii din morganville? pana acum (dupa parerea mea) a durat ca multe luni pana sa apara urmatoarea carte. acum vor sa le traduca mai repede sa fim cat de cat de o data cu cei din america?

  Apreciază

  • Nu stiu daca raspunsul meu o sa te dezamageasca, dar Leda se misca destul de repede cu publicatul seriei. Si ca sa demonstrez ceea ce spun, mai jos poti vedea cum au aparut in strainatate:
   Glass Houses (October 2006, Signet Books, ISBN 0-451-21994-5)[5]
   The Dead Girls’ Dance (April 2007, Signet Books, ISBN 0-451-22089-7)
   Midnight Alley (October 2007, Signet Books, ISBN 0-451-22238-5)
   Feast of Fools (June 2008, Signet Books, ISBN 0-451-22463-9)
   Lord of Misrule (January 2009, Signet Books, ISBN 0-451-22572-4)
   Carpe Corpus (June 2009, Signet Books, ISBN 0-451-22719-0)[4]
   Fade Out (November 2009, Signet Books, ISBN 0-451-22866-9)
   Kiss of Death (April 27, 2010, Signet Books, ISBN 0-451-22973-8)
   Ghost Town (October 26, 2010, NAL Hardcover, ISBN 0-451-23161-9)
   Bite Club (May 3, 2011, NAL Hardcover, ISBN 0-451-23318-2)
   Last Breath (November 1, 2011, NAL Hardcover, ISBN 0-451-23487-1)
   Black Dawn (scheduled May 1, 2012)

   Si la noi primul volum a aparut in 2010. Asta inseamna ca la noi s-au publicat in 2 ani si cateva luni Leda a publicat 7 volume. Acum tot ti se mai pare ca publica volumele greu? Nu mai pun in discutie faptul ca tara noastra e mica si cartile nu se cumpara ca in America.

   Apreciază

   • Ma gandesc c-o fi luat asa de mult timp sa le tipareasca deoarece autoarea are si ea nevoie de timp pt a scrie atatea intamplari, deoarece mie ,una , imi place la nebunie aceasta serie .
    Deci mai pe scurt : eu cred ca distanta de timp intre vol. (de la Americani ) este datorita autoarei care are nevoie de timp pt a scrie si la fel ca sabina , cred ca leda se misca f repedee deoarece leda nu scoatea o singura serie ,ea scoate suteee de seriiiii !!!

    Apreciază

 5. da se misca repede. cred ca mi-e mi se pare ca trece mult timp din cauza k le astept prea mult si ele apar repede dar mi-e mi se pare k trece molt timp. Pana sa pui statistica cu aparitiile nu mi-am dat seama , dar chiar le traduc repede. Scz . da chiar nu mi-am dat seama 😦

  Apreciază

  • Nu-i nimic, multi gandesc la fel ca tine. Nu stau sa analizeze ca cei din strainatate au asteptat mai mult sau ca o editura nu poate scoate toate volumele din aceeasi serie in acelasi timp pentru ca ei trebuie sa vada mai intai daca se vand volumele ca sa mai publice in continuare, altfel editurile ar pierde o multime de bani.

   Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s