Concurs Eve de Anna Carey!

Update: Îmi cer scuze pentru întârziere, dar am avut o perioadă plină de teste și referate la facultate și am dormit numai câteva ore pe noapte și nu am reușit să fac mai nimic. Totuși, câștigătoarea este Scarlat Alexandra-Georgiana. Felicitări!

Ea a scris puțin, dar foarte frumos:  Cred ca Eve va alege dragostea adevarata,deoarece,dupa cum ai spus si tu,se indragostete cu adevarat de Caleb.Dragostea e ceva imprevizibil.Dragostea te face sa te simti special.E cam si cum ai putea sa urci si sa cobori un munte fara sa depui cel mai mic efort.Dragostea doare,dar e cel mai minunat sentiment.De aceea cred ca Eve il va alege pe Caleb si vor fi impreuna.Ea,un suflet pur si singur-el,un suflet rebel dar iertator.Amandoi-doua suflete ratacite,ce se completeaza reciproc.

Vă era dor de un concurs? Eu sper că da pentru că astăzi am de dat Eve de Anna Carey.

Regulile sunt foarte simple. Răspundeți-mi la întrebarea de mai jos până pe 18 noiembrie și puteți câștiga această carte.

Ce credeți că va alege Eve între adevărata dragoste și propria ei viață? De ce?

Răspundeți la întrebare în aproximativ 10-15 rânduri în formularul de mai jos. Sper că imaginația voastră să mă uimească, ca deobicei.

Pe 19 noiembrie anunț câștigătorul.

Mulțumesc Editurii Leda pentru această carte.

Succes tuturor!

19 gânduri despre „Concurs Eve de Anna Carey!

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!