Precomandă Revelații (Sânge Albastru #3) de Melissa la Editura Leda

Acum puteți precomanda cel de-al treilea volum al cunoscutei serii Sânge Albastru cu o reducere de 25% și transport gratuit cu un click pe bannerul de mai jos.

Moştenirea sângelui lui Schuyler Van Alen tocmai a fost pusă la îndoială: face ea parte dintre cei cu Sânge Albastru, sau prin vene îi curge sinistrul Sânge Argintiu? În vreme ce controversa se adânceşte, Schuyler este abandonată în casa familiei Force, sub acelaşi acoperiş cu Mimi Force, rivala ei cea vicleană, şi cu Jack Force, dragostea sa interzisă.

Dar când străvechea temniţă a unui demon puternic este distrusă de cei cu Sânge Argintiu în Rio de Janeiro, Străbunii cu Sânge Albastru au nevoie de Schuyler de partea lor. Miza e mare şi bătălia sângeroasă; iar acum Schuyler trebuie să aleagă între datorie şi pasiune, între dragoste şi libertate.

Romantism, glamour, credinţe vampireşti, toate se împletesc în mult aşteptatul volum al treilea din saga Sânge Albastru a Melissei de la Cruz. 

Traducere din limba engleză de: Mădălina Andrei
Nr pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Aparitie: 2011
Pret: 39.90 lei  Preț redus până pe 23 noiembrie: 29,93

Anunțuri

6 gânduri despre „Precomandă Revelații (Sânge Albastru #3) de Melissa la Editura Leda

  1. Yeeeeeeiii!!!!!! Debea asteptam sa apara!!!!!!!!!!!Debea astept s-o am in mana si s-o citesc pana la sfarsit !!!!! Sabina sti cumva cand o sa apara si celelalte? Adica daca apar pana-n anu nou sau dupa .

    Apreciază

  2. Eu am dat comanda zilele trecute tot de pe link`ul de precomanda , dar nu am primit nici un mail inapoi… Oare nu se mai ia in considerare sau pur si simplu e Craciun si o sa imi vina mailul zilele urmatoare ?

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s