Programul pentru Gaudeamus 2011!

Așa cum probabil v-ați dat seama, am lipsit in ultimele zile pentru că am avut o perioadă foarte încărcată, plină de teste și nu am reușit să mai public nimic. Totuși, ieri a fost deschiderea târgului Gaudeamus și o sa îmi fac timp să ajung pe acolo, dar înainte de acest lucru vreau să vă prezint câteva din ofertele  pe care editurile din România vor să vă atragă.

La Leda, așa cum v-ați obișnuit și până acum sunt o mulțime de reduceri, promoții și oferte.

Litera:

 Editura Nemira vă aşteaptă la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură 2011, care va avea loc în Pavilionul Central Romexpo în perioada 23 – 27 noiembrie!

Peste 700 de titluri, zeci de pachete cadou, oferte speciale, dar şi ultimele apariţii editoriale pot fi găsite de iubitorii de carte în standul Editurii Nemira. Pe lângă reducerea generală de 25%, vizitatorii târgului vor beneficia de oferta 2+1 cadou şi cărţi la 5 şi 10 lei.

De asemenea, posesorii de carduri de credit de la Banca Transilvania vor putea achiziţiona cărţi publicate de Nemira în 4 rate fără dobândă prin programul de loialitate Star BT!

La fiecare tranzacţie, Nemira le va oferi acestora o reducere suplimentară de 10% faţă de discounturile valabile pe perioada Târgului Gaudeamus. Cărţile Nemira pot fi achiziţionate şi pe baza tichetelor cadou emise de societăţile Accor, Sodexo şi Cheque Dejeuner.

La această ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus, Editura Nemira le prilejuieşte cititorilor întâlnirea cu Iulian Tănase şi Mihai Găinuşă!

 

 Joi, 24 noiembrie, începând cu ora 17:00, Mihai Găinuşă va acorda autografe vizitatorilor cu ocazia apariţiei noii sale cărţi Jurnal din viitor.

Vineri, 25 noiembrie, începând cu ora 16:00, Iulian Tănase va fi prezent în standul Editurii Nemira pentru a acorda autografe pe cel mai nou roman al său, Oase migratoare.

Accesul general al vizitatorilor în incinta târgului va fi permis pe baza biletelor de intrare, în valoare de 4 lei, şi a abonamentelor (valabile pentru întreaga perioadă a târgului, în valoare de 10 lei). Elevii, studenţii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori şi jurnaliştii au intrarea liberă, pe baza documentelor specifice vizate la zi (carnet de elev/student, legitimaţie de membru/serviciu, talon de pensie).

Editura RAO vă invită să participaţi la evenimentele organizate în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus:

MIERCURI, 23 NOIEMBRIE
17.30, Portretul, de Pierre Assouline, lansare şi sesiune de autografe la “Cafeneaua Literara”
Invitaţi: Ambasadorul Franţei în România, Dl. Henri Paul, Roger Grenier, Lorenzo Mattotti şi Anca Vasas.

VINERI, 25 NOIEMBRIE
16.30, Cine a ucis-o pe Nora Jones?, E.O. Chirovici, lansare şi sesiune de autografe
Invitaţi: George Arion
18.30, Între linii, de Eugen Mihaescu, lansare şi sesiune de autografe
Invitat: Sorin Roşca Stănescu

SÂMBĂTĂ, 26 NOIEMBRIE
16.00, Numele şi umbra, de Vartan Arachelian lansare şi sesiune de autografe
Invitat: Sorin Roşca Stănescu
18.00, De vânzare: Mariana, 15 ani, de Iana Matei, lansare şi sesiune de autografe
Invitaţi: Cătălin Mitulescu, Ada Condeescu

DUMINICĂ, 27 NOIEMBRIE
11.00, Hoţul de cărţi, de Markus Zusak, eveniment inedit în colaborare cu Teatrul “Masca”
12.00, Fereşte-mă, Doamne, de prieteni, Larry Watts, sesiune de autografe
14.00, “Petrecere Zori de zi” – Eveniment organizat pentru fanii seriei Amurg cu ocazia lansarii filmului, ecranizarea titlului Zori de zi, de Stephenie Meyer. Vor avea loc activităţi şi concursuri interactive cu premii.

Programul de vizitare: miercuri – duminică, între orele 10:00 – 20:00. Pentru elevi, studenţi, cadre didactice, pensionari, membrii uniunilor de scriitori şi jurnalişti, intrarea este liberă. Altfel, biletul costa 4 lei, fiind disponibile şi abonamente de 10 lei, valabile pe întreaga perioadă a târgului.

4 gânduri despre „Programul pentru Gaudeamus 2011!

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!