Gaudeamus – partea a II – a

Așa cum vă povesteam acum 3 zile, mai câteva lucruri să vă mai povestesc despre târgul de carte din acest an. Am fost pe la standurile editurilor: Corint, Rao, Litera, Nemira, Nautilus, Tritonic și am văzut ofertele, unele mai generoase, altele mai puțin tentante. La Rao „am reușit” din nou să nu înțeleg ce ofertă au pentru că peste tot scria doar 2+1 gratis. Sincer această ofertă nu mi s-a părut suficient de bună pentru un asemenea târg de carte. Partea frumoasă a fost că am fost și eu duminică la Petrecerea Zori de Zi  și pot spune că sunt dezamăgită. „Petrecerea” ar fi trebuit să înceapă la ora 14.00, dar prezentatoare nu a ajuns decât undeva pe la 15.30 și nu mai erau decât vreo 6 persoane prin preajmă. Din lipsă de participanți, în loc de 3 sau 4 concursuri câte s-au anunțat la început s-au organizat doar 2. Acum doi ani (cred) când s-a mai organizat o astfel de petrecere, doar că la Bookfest, organizarea a fost mult mai bună, au fost o mulțime de participanți și, cel mai important, lumea chiar s-a distrat. În schimb, anul acesta am așteptat o oră jumătate pentru 20 de minute de „petrecere”.  O altă chestie care mi s-a părut ciudată a fost faptul că cei de la Rao aveau pe un afiș pe care apărea o nouă carte, Setea de Carrie Jones. Cred că voi ați auzit de această carte din campania mea de publicare. Titlul original al seriei și primului volum este Need. Și acum, partea interesantă: eu nu am văzut această carte nici sâmbătă, nici duminică pe nicăieri. Trecând și peste această „întâmplare nefericită” vreau să vă povestesc în continuare despre concursul cu desene pe care l-au desfășurat cei de la Rao. În total au fost 8 desene, printre care și al meu pe care îl puteți vedea mai jos, dar câștigătorii sunt cei de aici. Tot mai jos puteți vedea și trei fotografii de la petrecere, dar și un clip cu standul editurii Rao.

Trebuie să recunosc că în acest an, premiile au fost ceva mai consistente. Fiecare participant a plecat acasă cu o sacoșică în care era o carte (eu m-am ales cu Predestinați după ce i-am rugat să îmi schimbe cartea pentru că o aveam deja, iar alții cu Evermore), un poster cu Zori de zi și cartea filmului Twilight.

Era să uit să vă povestesc că m-am întâlnit la petrecere cu trei persoane care îmi știau blogul și am rămas plăcut surprinsă. Fetelor, puteți să îmi trimite-ți și mie fotografiile pe care le-ați făcut la târg pe e-mail? Am vorbit, am schimbat păreri și am așteptat împreună începerea „petrecerii”. Sper că nu v-am plictisit prea mult cu nemulțumirile mele și vă las să urmăriți clipul de mai jos. Ce părere aveți?

Update: Imagini din catalogul Rao:

16 gânduri despre „Gaudeamus – partea a II – a

  1. Hey! Eu ti-as da pozele,daca le-as si avea. Dar nu am facut nici una.Aveam doar un telfon mobil la mine si am zis ca oricum ar iesi prost 😦
    Da..sti..si eu am cautat Sete.Deci am asteptat atat timp sa aud ca va fi publicata si in Romania si cand am vazut-o stiu ca m-am dus direct la Rao ,dar nu era:|
    Ce nenorociti..macar puteau sa nu o puna pe afis.

    Apreciază

  2. Foarte frumos desenul….U l-ai facut?…Foarte Frumos!Am vazut si cele trei desene castigatoare. Primul chiar mi-a placut merita sa castige, insa din cele doua care erau, unu nu era desenat sigur.Pupici!

    Apreciază

  3. Si eu m-am uitat dupa Setea si nimic 😐 Chiar mi-o doream de ceva vreme,deci iti dai seama cum a fost sa o caut peste tot si sa nu o gasesc…
    BTW,desenul tau e absolut adorabil.Nu mi-ar fi iesit niciodata ceva asa de dragut^^^

    Apreciază

    • Mersi, ma bucur ca ti-a placut desenul. Poate ca ar fi trebuit sa il colorez, dar am aflat de concurs joi, iar vineri seara eu desenam ca sa il pot duce sambata la standul editurii, asa ca doar asta am reusit sa fac.

      Apreciază

      • Asta il face chiar si mai superb! Puteai sa imi dai si un an si tot nu imi iesea un asemenea desen.Sunt anti-talent la lucruri de genul asta…Iar premiile mi se par pe masura.Doar lucruri pe care mi le doresc.Desi ,tinand cont asteptarea,asa si trebuia sa fie.

        Apreciază

  4. Buna Sabinna , ma bucur ca am putut sa ne cunoastem in acele 90 de minute cat am stat sa o asteptam pe Oana ( de parca nu putea altcineva in lipsa ei sa prezinte). Am stat de vorba si mi-a facut mare placere sa ne cunoastem am cateva poze facute si daca vrei imi spui si vedem cum facem.

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!