Blestemul Focului (Elita Intunecata #1) de Chloe Neill

BLESTEMUL FOCULUI, vol. 1 din seria ELITA ÎNTUNECATĂ de Chloe Neill în curând la Editura LEDA

Blestemul focului, volumul 1 din seria Elita Întunecată al îndragitei autoare Chloe Neill, e o carte a personajelor puternice, a suspansului şi a replicilor savuroase.
Lily se trezeşte brusc într-o şcoală particulară elitistă din Chicago, înconjurată de fete răsfăţate, pline de bani şi de ifose.
Scout, ciudata fată cu cercel în nas care primeşte semnale misterioase pe telefon şi dispare în fiecare noapte, e cea care o menţine pe linia de plutire şi care îi dezvăluie o lume nocturnă foarte activă în subsolurile şcolii.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice din care face parte Scout îl are printre ei şi pe chipeşul Jason, şi astfel tensiunea cărţii se echilibrează cu un strop de romance. De remarcat tachinările dintre personaje!
Cu atâta acţiune şi suspans continuu, viaţa lui Lily la Sfânta Sofia nu mai e deloc plictisitoare, cu atât mai mult cu cât faptul că şi ea are anumite puteri magice de care nu avusese habar nu e singurul lucru pe care îl descoperă…

„Dacă îţi doreşti o poveste cu intrigi, mister, magie şi un strop de romance, ai în faţă cartea potrivită.” – Bookstack

„Chloe Neill a creat nişte personaje extraordinare, iar eroina, Lily, are o voce minunată, antrenantă. Fanii cărţilor de urban fantasy şi paranormal sigur nu au cum să rateze acest roman şi se vor cufunda în magica lume subterană a oraşului Chicago.” – Fresh Fiction

Cartea are 352 de pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă şi costă 36,90 lei, preţ de listă. La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi transport gratuit.

Anunțuri

8 gânduri despre „Blestemul Focului (Elita Intunecata #1) de Chloe Neill

  1. Sincer nu inteleg ce nu va convine. Cartea care costa 40 de lei (pe langa faptul ca are o reducere destul de consistenta, mai ales daca precomanzi) are un format diferit, cu coperta groasa de carton, calitatea paginii este mult mai buna si este mai rezistenta in timp. Cea de 11 lei are coperta dintr-un carton subtire, paginile dintr-o hartie subtire si putin mai galbena, iar scrisul este mai ingramadit in pagina. Mai sunt si alte diferente pe care poate ca voi si noi nu le vedem, dar pentru o editura care plateste materia prima si cerneala pentru ele acestea sunt evidente.

    P.S. Era sa uit de tirajul pe care il presupune o editie de librarie (unul mic care costa mai mult) si tirajul editiei cu revista (mult mai multe exemplare care costa mai putin). Sper ca v-am lamurit cat de cat.

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s