The Way We Fall de Megan Crewe – Infect your friends

Megan Crewe organizează un super concurs la care vreau și eu să particip, dar nu pot să câștig decât cu ajutorul vostru. Scriitoarea oferă 6 seturi de premii (puteti vedea un set in imagine). Mai multe detalii despre concurs găsiți aici. Tot acolo puteți citi mai multe despre cum puteți și voi participa dacă asta vă doriți.

Sincer, îmi doresc un set pentru că pur și simplu mi-a plăcut la nebunie prima carte a autoare, Mai las-o moale cu fantomele (Give Up the Ghost) și abia aștept să citesc și The Way We Fall. În plus e o trilogie care sună foarte interesant. Mai multe detalii despre carte puteți găsi aici, într-un post anterior. Mai jos puteți vedea trailerul cărții.

Acum, tot ce trebuie să faceți voi este să lăsați un comentariu mai jos în care puteți scrie orice: cum vi se pare cartea, dacă v-a plăcut trailerul, dacă vreți să apară și la noi sau puteti scrie pur si simplu doar „Succes!”. Sper să mă susțineți și dacă voi câștiga unul dintre cele 6 seturi, voi organiza un concurs pentru a vă mulțumi pentru susținere  în care voi pune la bătaie un exemplar din Amurg – cartea filmului, oferit de mine. Cei care vor comenta aici vor intra automat în tragerea la sorți pe care o voi organiza pentru acel concurs pe 10 februarie.

Concursul organizat de Megan Crewe se va încheia pe 9 februarie la ora 7.00 dimineața, deci până atunci puteți posta comentarii.

179 de gânduri despre „The Way We Fall de Megan Crewe – Infect your friends

  1. Uuu, sper să câștigi! 🙂 Concursul – cel al lui Megan Crewe – este cu tragere la sorți, sau cum? o.o În fine, succes și… succesuri!
    Măi, n-am citit nicio carte scrisă de ea, pentru simplul fapt că nu m-a captivat cu mai nimic, și au fost cam multe recenzii care o indicau o carte „ nașpa ”, așa că… mda. Într-o zi probabil mă voi apuca și eu de ea, dar acum sunt ocupată cu noile apariții Leda – cu care încă mă chinui să țin pasul -. 🙂

    Apreciază

  2. Trailerul e foarte interesant.Cat despre cealalta carte ,,Mai las-o moale cu fantomele„ inca asteapta in biblioteca mea sa fie citita dar sunt sigura ca o sa-mi placa.Sper sa castigi pentru ca se vede ca faci un mare efort ca sa ne informezi despre toate aparitiile leda dar si de la celalalte edituri plus recenziile tale care sunt foarte captivante.Asa ca sper sa castigi!Eu i-ti tin pumnii si o sa postez cat de multe comentarii pot.

    Apreciază

  3. Cartea a fost super, si cred ca o sa o caut sa o recitesc.
    Deja am reluat seria HP si Amurg,insa niciodata nu pot sa zic ca ma satur sa recitesc cartile cu adevarat bune. Succes!

    Apreciază

  4. In primul rand vreau sa iti multumesc pentru toate noutatile pe care le pui aici pe blog. Felicitari! In al doilea rand iubesc Mai las-o moale cu fantomele si chiar as vrea sa citesc in romana si the way we fall. Succes la concurs!

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!