Cel pe care ți-l dorești… e mai aproape decât crezi de Jill Mansell din 20-25 februarie 2012 cu revista JOY

CEL PE CARE ŢI-L DOREŞTI… E MAI APROAPE DECÂT CREZI de Jill Mansell
din 20-25 februarie 2012 cu revista JOY, numărul de martie 2012

Totul a început cu o maşină roşie de tuns iarba…
Când Nancy îşi vede pe peluză cadoul de Crăciun de la soţul ei, îşi dă seama că bijuteria pe care o aşteptase se află de fapt pe mâna altcuiva. Deci cine a primit diamantul ei?
Carmen, prietena cea mai bună a lui Nancy, a renunţat la iubire atunci când şi-a pierdut soţul adorat, rock starul milionar Spike Todd. Carmen are nevoie acum de un bărbat care s-o trezească la viaţă, dar alegerea lui nu e atât de uşoară.
Mia tocmai a sosit la Londra pentru a sta cu tatăl ei, atrăgătorul Connor O’Shea. Din clipa în care o cunoaşte pe scorpia ce ar putea deveni viitoarea ei mamă vitregă, se hotărăşte să joace rolul lui Cupidon – iar săgeţile ei, trimise total haotic, vor crea confuzie, dar în acelaşi timp vor arăta drumul adevăratei iubiri…
Imprevizibilă, plină de întorsături neaşteptate, de romantism, pe alocuri sexy şi teribil de amuzantă, cartea spune mai multe poveşti odată, purtându-ne cu isteţime prin acest labirint umoristico-amoros populat cu o galerie fascinantă de personaje fermecătoare… şi, mai ales, făcându-ne să descoperim în fiecare erou/eroină câte ceva din noi!

Cartea are 496 de pagini, formatul 10,5×17,5 cm, este broşata, preţ revista + carte: urmează să vi-l comunic, atunci când îl voi primi, dar cred că va fi în jurul a 11,99 lei pe volum.

JILL MANSELL, una dintre cele mai cunoscute autoare britanice contemporane, este iubită de femei din întreaga lume pentru romanele ei amuzante, care vorbesc despre dragoste, sex şi relaţii dintre oameni.
În prezent, trăieşte in Bristol cu partenerul ei şi copiii lor.
A publicat 19 titluri, unele dintre ele ajungnd pe listele de bestselleruri ale marilor cotidiene, fiind vândute in peste 3 milioane de exemplare.

Anunțuri

4 gânduri despre „Cel pe care ți-l dorești… e mai aproape decât crezi de Jill Mansell din 20-25 februarie 2012 cu revista JOY

 1. Sabina …. stiu ca nu are legatura comentariul meu cu aceasta cartea … dar nu stiu unde altundeva sa te intreb .Ce stii despre urmatoarele serii :
  1) Ticalosul Gentilom – de Lynch Scott
  2) Cele 7 regate – de Kristin Cashore
  3) Vampirii din Morganville ( vol 7 ) – de Rachel Caine
  4) Nu plange sub clar de luna (vol 2)- de Heather Davis
  5) Naucul si Nauca – de Stacey Kade
  6) Continuarile cu seria ” Fortele raului absolut ” (stiam ca seria continua doar ca personajele se schimba , adica povestea cu grupul Edison ramane aceeasi ) – de Kelley Armstrong
  7) Emily the Strange (vol 2,3,4 …) – de Rob Reger & Jessica Gruner
  8) Elita Intunecata ( vol 1) – de Chloe Neill
  9) Hex Hall – de Rachel Hawkins
  10) Jurnalele vampirilor (1,2,3,4 ) – L. J. Smith(cele scoase cu revista bravo )(cand / daca se vor gasi in librari si daca se vor gasi la acelas pret de 10.99 lei)

  Apreciază

  • Wow…. ce de intrebari. Si acum, ca sa iti raspund:
   1. De Ticalosul Gentilom nu stiu nimic inca… dar cred ca mai trebuie sa astepti pentru urmatorul volum.
   2. De Cele 7 regate nu stiu nimic deocamdata. Cand aflu ceva postez pe blog.
   3. Despre VM #7 ti-am mai spus o data… a aparut deja. Am postat pe blog, ma mir ca ai ratat postarea. Uite aici: https://sabinna.wordpress.com/2012/02/01/precomanda-stingerea-vampirii-din-morganville-7-de-rachel-caine/
   4. Sometimes by moonlight va aparea la Leda atunci cand in strainatate va fi in varianta printata.
   5. Naucul si Nauca o sa apara pe 28 februarie. O sa postez linkul de precomanda in cateva minute.
   6. Seria Darkness Rising e in curs de aparitie. Nu stiu o data exacta, dar probabil primul volum va fi disponibil pana la jumatatea anului.
   7. Despre Emily the Strange nu stiu mai nimic. Cred ca vanzarile nu au fost foarte mari si cred ca seria e in stand by deocamdata.
   8. Elita Intunecata #1 apare pe 20 februarie. Linkul de precomanda e aici: https://sabinna.wordpress.com/2012/02/12/precomanda-blestemul-focului-elita-intunecata-1-de-chloe-neill/
   9. Hex Hall e in curs de aparitie la Litera, dar nu am o data exacta.
   10. Seria JV in varianta paperback nu cred ca o gasesti in librarii. Cauta volumele pe librariile online.

   Apreciază

   • Aha … mersi mult …!
    Intradevar ….. stiam ca la VM ai postat site-ul de precomandare … dar nu am reusit sa gasesc cartea in librari si de aceea nu eram sigura daca cartea deja aparuse sau nu .Mersi mult de intrebari inca o data!

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s