Concurs Frenezia și Paranormal

Update: Pentru că s-au înscris destul de puține persoane prelungesc data de înscriere cu încă o zi (22 martie ora 22:00). 

Vreți să câștigați Frenezia de Francesca Lia Block  sau Paranormal de Kiersten White?

Regulile concursului sunt simple, dar vă rog să fiți atenți la ele. Trebuie să îmi trimiteți o fotografie cu o carte publicată la Editura Leda sau Corint Junior într-o ipostază amuzantă. Gândiți-vă cum să faceți o fotografie haioasă (îmbrăcați-o, decorați-o sau orice situație vă mai trece vouă prin minte, dar nu o stricați!) și nu mai stați pe gânduri. Aveți la dispoziție 5 zile ca să îmi trimiteți fotografia. Pe 21 martie adun toate fotografiile într-o postare și le supun la vot timp de 24 de ore. Trimiteți fotografiile pe această adresă de e-mail: sabinna_alexa @ yahoo.com. În e-mail trebuie să vă scrieți numele și cartea pentru care vreți să participați la concurs, alături de fotografia voastră.

Dacă aveți întrebări puteți comenta mai jos.

Succes tuturor!

 

20 de gânduri despre „Concurs Frenezia și Paranormal

  1. Sabina sincer cred ca ar fi mai bine sa alegi tu castigatorii deoarece cei care vor participa la concurs se vor milogii de altii sa le dea voturi, chiar daca cei de care se vor milogii nu au auzit niciodata de blogul tau.

    Apreciază

    • In urma cu ceva timp, cand am ales eu castigatorii au fost discutii si cineva chiar m-a acuzat ca as fi dat premiile unor persoane pe care le cunosteam, lucru total fals, asa ca de atunci m-am ferit de jurizat ca sa nu mai spuna lumea tot felul de lucruri de genul asta.

      Apreciază

      • E adevarat. As participa si eu, dar nu pot sa adun voturi deoarece am mai participat la un concurs inainte, si sa stii ca se poate trisa f. usor.
        Eu m`am chinuit si am adunat voturile, iar concurenta mea numai si`a instalat un program Proxy si in 10 minute facea 50 de voturi.
        P.S: Nu pune la suflet ce zic altii.

        Apreciază

      • Sincer, nu stiu ce program a folosit, dar nu cred ca e posibil asa ceva, mai ales ca nimeni nu vede cate voturi s-au strans pana opresc votarea. Oricum, daca va doriti atat de mult un concurs la care sa aleg eu castigatorul asa voi face la urmatorul. Din pacate pe acesta nu il voi schimba acum, chiar inainte de alegerea castigatorilor.

        Apreciază

  2. Pingback: câștigați Frenezia de Francesca Lia Block sau Paranormal de Kiersten White - Concursuri online | Concursuri online

  3. Și eu zic că ar fi cel mai bine ca tu (eventual împreună cu câteva persoane dacă ți-e mai ușor) să alegi câștigătorii. Data trecută a câștigat o persoană care avea un blog destul de popular… Normal că a avut cui să ceară ajutor… Și, pur și simplu, nu ar fi corect… O poză amuzantă ar putea pierde, iar una total aiurea să câștige, doar pentru că participantul respectiv s-a milogit în 1001 de părți.
    E doar opinia mea, tu faci cum vrei. 🙂

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!