Spulberă-mă (Atingerea lui Juliette #1) de Tahereh Mafi din 16 mai la Editura Leda

SPULBERA-MĂ, Cartea întâi din seria ATINGEREA LUI JULIETTE de TAHEREH MAFI

NU MĂ POŢI ATINGE”,
îi şoptesc.

MINT,
e ceea ce nu-i spun.

EL MĂ POATE ATINGE,
e ceea ce n-o să-i spun niciodată.

TE ROG, ATINGE-MĂ,
e ceea ce vreau să-i spun.

Dar când oamenii mă ating,
se întâmplă anumite lucruri.

Lucruri ciudate.

Lucruri rele.

LUCRURI FATALE.

Suntem într-o lume care se destramă, stăpânită de foamete şi violenţă. Bolile distrug populaţia, nu mai există păsări care să zboare, iar norii arată ciudat. Restauraţia, facţiunea politică menită a salva o lume muribundă, dar care, îmbătată de putere, a devenit despotică, domină vieţile şi gândurile tuturor. Ecosistemul a fost distrus de abuzurile oamenilor, iar unul dintre rezultate este apariţia unor persoane cu abilităţi ciudate. Printre ele se numără şi Juliette, a cărei atingere e fatală. Nimeni nu ştie de ce e aşa, dar Restauraţia a găsit soluţia – după şaptesprezece ani în care a fost ostracizată de părinţi, colegi de şcoală şi întreaga comunitate, Juliette este închisă într-o celulă, căci atâta vreme cât nu poate să facă rău, nimănui nu-i pasă de ea.
Timp de 264 de zile, Juliette stă singură între patru pereţi, în 13 metri pătraţi de spaţiu. Însă lumea începe în sfârşit să se răzvrătească, iar conducătorii s-au răzgândit: poate că ceea ce pare a fi blestemul lui Juliette ar putea fi folosit cumva, poate că este exact arma de care au ei nevoie acum. Iar Juliette, după cele 6 336 de ore petrecute în singurătate, trebuie să aleagă: să fie pionul lor sau să lupte împotriva lor.

În acest roman de debut absolut electrizant, Tahereh Mafi prezintă o lume la fel de fascinantă precum cea din Jocurile foamei şi deapănă o poveste palpitantă, cu un super-erou, ce reaminteşte de The X-Men. Având un întreg arsenal de romance, pasiuni arzătoare, intrigi malefice şi suspans, Shatter Me este o distopie plină de prospeţime şi originalitate – piperată cu o doză de paranormal – care în mod sigur îi va lăsa pe cititori nerăbdători să afle continuarea.

DREPTURILE DE TRADUCERE AU FOST DEJA VÂNDUTE ÎN 20 DE ŢĂRI

DREPTURILE DE ECRANIZARE AU FOST ACHIZIŢIONATE DE STUDIOURILE TWENTIETH CENTURY FOX

TAHEREH MAFI are 24 de ani şi s-a născut într-un orăşel din Connecticut, fiind mezina unei familii de imigranţi iranieni. În prezent locuieşte în districtul Orange din California. A absolvit Universitatea Soka din Aliso Viejo, California, şi este cunoscătoare a opt limbi străine. A călătorit în toată lumea, petrecându-şi un semestru în Barcelona, unde a avut posibilitatea să studieze literatura spaniolă.
Spulberă-mă este cartea ei de debut şi primul volum din trilogia Atingerea lui Juliette.

Cartea are 352 de pagini, formatul 13×20 cm şi va fi cartonată cu supracopertă. Preţul de listă: 34,90 lei. La precomandă veţi beneficia de reducerea de 25% şi de transport gratuit. Cartea va fi disponibilă din 16 mai.

Pentru mai multe informaţii despre autoare şi roman, puteţi accesa site-ul: www.taherehmafi.com.

Trailerul oficial al cărţii

Reclame

5 gânduri despre „Spulberă-mă (Atingerea lui Juliette #1) de Tahereh Mafi din 16 mai la Editura Leda

 1. As vrea sa comand carti de pe net…dar nu ma prea pricep.Daca o comand…trebuie sa merg eu dupa ea sau cum…?Transportul e gratui in orice oras? MA poti ajuta daca te rog foarte frumos?Ai putea sa imi spui mai exact cum trebuie sa procedez?

  Apreciază

  • Sigur ca te ajut. Daca o comanzi iti vine acasa. Daca transportul se realizeaza prin posta vei primi cartea la posta si va trebui sa mergi sa o ridici si atunci o vei plati. Daca vei primi cartea prin curier, acesta te va suna si te va intreba daca esti acasa in asa fel incat sa iti aduca coletul si vei plati cand iti va da cartea. Transportul e gratuit la Leda doar la precomenzi, altfel trebuie sa comanzi de minim 70 lei ca sa ai transport gratuit. Daca mai ai alte intrebari poti sa le scrii intr-un comentariu mai jos.

   Apreciază

 2. ok,deci am terminat-o de citit.E EXTRAORDINARA! o recomand cu cea mai mare placere.Trebuie sa recunosc,la inceput nu mi-a prea placut deoarece nu intelegeam ce reprezinta acele fraze sau cuvinte taiate,dar dupa ce mi-am dat seama,totul a devenit incredibil.Fantastic.Astept cu sufletul la gura urmatorul volum din serie ^^

  Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s