Concurs Adevăr sau Provocare (Jocul Minciunii #2)

Update: Din 31 de participanţi, random.rog a ales câştigător răspunsul cu numărul 9, animekiki. Felicitări! Ai fost anunţată pe e-mail, aşa că aştept datele tale în 24 de ore prin formularul pentru câştigători din bara laterală.

Târgul de carte Bookfest se apropie cu pași repezi și eu am multe cărți de dat. Ce credeți că iese din asta? O mulțime de concursuri și premii pe măsură.  O să încerc să organizez măcar câte un concurs pe zi, așa că stați pe poziții și răspundeți la întrebări. Să vedem ce idei îmi mai vin pe parcurs ca să mai diversific cerințele.

Prima carte pe care o pun la bătaie e Adevăr sau Provocare (Jocul Minciunii #2) de Sara Shepard. Mulțumirile merg către editura Leda pentru că îmi pune la dispoziție cărți superbe pentru concursuri.

Pentru a o câștiga trebuie să îmi răspundeți la o întrebare simplă:  Când apare Secretul Ariei (Micutele mincinoase si secretele lor, partea a 3-a) cu revista Bravo? Răspunsul îl găsiți aici, pe blog sau pe site-ul editurii Leda.

Aștept răspunsurile voastre în comentarii la această postare. Concursul se desfășoară până pe 27 mai. Succes tuturor! Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți din cei care vor răspunde corect la întrebare și va fi anunțat pe e-mail și afișat aici pe 28 mai. Acesta are la dispoziție 24 de ore pentru a-mi trimite datele prin formularul pentru câștigători din bara laterală a blogului.

O să încerc să fac în așa fel încât răspunsurile să apară abia pe  27 mai.

E simplu, nu?

Reclame

43 de gânduri despre „Concurs Adevăr sau Provocare (Jocul Minciunii #2)

  • Nu ma deranjezi ca intrebi despre o carte pe care ai castigat-o. Nu a ajuns pentru ca nu am expediat-o inca. Mi-am pierdut cardul si am cam ramas fara bani, dar voi incerca sa le expediez saptamana aceasta. Sper sa si reusesc.

   Apreciază

   • Si eu sper sa rezolv tot. Oricum, vreau sa stii ca o sa iti primesti cartea pentru ca nu sunt genul de persoana care se face ca ploua cand vine vorba de cartile castigate la concursurile de pe blog.

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s