Concurs Elixirul vieţii (Ucenicia lui Viktor Frankenstein #1)

Update: Câștigătorul este Ciprian Major pentru că mi-a plăcut răspunsul lui și pentru că a fost singurul la care m-am întors să îl mai citesc incă o dată la final. Felicitări! Aștept datele pentru expediere prin formularul din bara laterală a blogului în 24 de ore. 

Îmi pare rău ca nu am reuşit să mai postez concursuri zilele acestea, dar vreau să îmi i-au revanşa.

Vreţi să câştigaţi primul volum al seriei Ucenicia lui Viktor Frankenstein? Tot ce trebuie să faceţi este să îmi spuneţi într-un comentariu cele 3 ingrediente din care voi aţi face elixirul. Eu o să aleg cel mai bun, interesant, fermecător răspuns pe care îl voi declara câştigător.

Puteţi să participaţi la acest concurs până pe 30 iunie (inclusiv). Câştigătorul va fi afişat aici, pe blog, dar va fi şi anunţat pe e-mail şi va avea la dispoziţie 24 de ore pentru a-mi trimite datele pentru expediere prin formularul de pe blog.

Trebuie să mulţumesc editurii Leda pentru cărţile frumoase pe care le publică şi pe care le oferă pentru aceste concursuri.

Succes tuturor!

20 de gânduri despre „Concurs Elixirul vieţii (Ucenicia lui Viktor Frankenstein #1)

  1. esenta de trandafir rosu(simbolizand dragostea de care toti avem nevoie in viata fiindca altfel nu te poti considera om),pamant(pentru ca asta este baza noastra si pentru a trai iti trebuie o baza solita in toate sensurile …pamant pe care sa calci,cu ajutorul caruia sa construiesti,si in care sa te intorci),apa(un element pur si necesar depinzand de sens poti sa il iei si ca „suflet”)

    Apreciază

  2. cele trei ingrediente sunt..
    1.Sangele unui vampir pur si tanar
    2.O pana din aripa celui mai bun inger
    3.Si o lacrima a unui demon
    Fiecare ingredient are rostul lui.Putere…..cunoastere…..duritate.In lumea in care traim…avem nevoie de ele.
    Sper sa castig :->Bafta

    Apreciază

  3. Eu, intr-un elixir al vietii as pune un boboc de trandafir rosu pentru tinerete ,frumusete eterna si pasiune…jumatate de ceasca de roua pentru prospetime fara capat si o fila in care sa fie rulat trandafirul stropit cu roua , astfel, tineretea sa ramana imprimata pe fila cum raman cuvintele pe carte…pentru TOTDEAUNA

    Apreciază

  4. Cele trei ingrediente din care eu as face elixirul vietii ar fi apa vie, praf de stele si picaturi de soare. Totul amestecat cu multa dragoste si voila: elixirul vietii

    Apreciază

  5. Cele trei ingrediente ce le-as folosi sunt: lacrima unei fecioare, o aripa de fluture de culoare galbena si o raza de soare (raza de soare trebiue sa treaca prin paharul cu celelalte doua ingrediente)

    Apreciază

  6. Pai , pentru ca Elixirul Vietii sa dea roade , eu as include urmatoarele ingrediente :
    1.Un strop de speranta care sa te ajute sa crezi in ziua de maine si in neprevazutul care-l poate aduce.
    2.O lingurita plina de iubire , deoarece consider ca fara aceasta nu se poate.
    3.Ultimul ingredient , dar nu cel din urma , un varf de cutit de curaj pentru a te ajuta sa treci peste toate greutatile intampinate.
    Acestea sunt ingredientele pentru un Elixir al Vietii reusit.

    Apreciază

  7. Elixirul vieții are o rețetă simplă: prieteni, care să alunge mâhnirea de pe fața noastră; credință – ne ajută să ne găsim rostul în lume, să putem trece peste problemele noastre, în speranța că vor veni zile mai bune, și, că dacă viața pe pământ nu e așa cum ne-o dorim, poate răsplata va fi pe lumea cealaltă; ultimul ingredient, dar nu cel din urmă, cel mai important: iubirea, care ne face inimile să înflorească, pentru că ne deschidem sufletul față de cineva așa cum un boboc de floare își deschide petalele. Elixirul vieții așa cum l-aș prepara eu, este rețeta nu pentru o viață veșnică pe pământ, ci pentru una fericită și plină de împliniri, una pe care să nu o regretăm și care să ne asigure viață veșnică în Ceruri.

    Apreciază

  8. Dobre Ruxandra

    Elixirul Vietii este diferit pentru fiecare.
    Esenta de care are nevoie orice persoana pentru a trai, ingrendientele diferite intotdeauna, pentru unii poate familia, prietenii, iubirea, speranta, banii, sanatatea sau orice altceva.
    E foarte greu sa aleg doar 3 lucruri din multitudinea de chestii de care am nevoie.
    As spune Fericire, pentru ca un om fericit are parte de lucruri bune, deci de iubire, familie si prieteni.
    Al doilea ar fi Intelepciune, pentru ca, asa, reusesti sa alegi calea buna pentru tine, poti avea o familie mare, un trai ridicat.
    Si al treilea, dar nu ultimul, ar fi Oamenii, de toate felurile si varstele, fie ei buni sau rai, au intotdeauna un rol important in viata tau, chiar daca te invata ce sunt lucrurile bune, sau te chinuie pentru a afla ce este si rautatea, ai la fel de multa nevoie de ei.

    Apreciază

  9. Elixirul vietii

    Acest elixir nu trebuie sa contina nemurirea-ea nu ajuta chiar atat de mult sau face oamenii atat de fericiti-. El ar avea ca prim ingredient prietenii si familia; cine il va bea sa aiba cei mai buni amici alaturi la bine si la greu. Al doilea ingredient ar fi sanatatea, caci fara ea nimeni nu e pe deplin fericit.
    Ultimul ingredient ar fi IUBIREA. Fara ea poti fi si sanatos, si sa ai si prieteni, dar dragostea(pe care oarecum o ai si de la familie) rezolva orice boala si te vindeca de orice.
    Asa ar fi pentru mine un elixir al vietii. Atat timp cat am prietenii, familia, sanatate si persoana ACEEA de care sunt indragostita viata mea e perfecta.

    Apreciază

  10. Pai…daca as face eu un elixir al vietii incredientele ar fi:
    1.O petala dintr-un trandafir albastru
    2.Coarnele unui bivol de apa pe care le-as face maruntaie si apoi adugate in elixir
    3.”nada” luminoasa din capul unui peste Angler

    Apreciază

  11. 1. O pană de phoenix. Adică, heei, phoenix-ul ar fi cea mai reprezentativă creatură pentru un presupus elixir al vieții, right? Right. Cum aș face rost de una, e cu totul altă poveste… Vă las în mister. :]
    2. Deși urăsc să observ pe o carte pe care o dețin chiar și cea mai mică neregulă, de data asta aș lua o foarfecă, și aș „ fura ”… câteva citate pe care le iubesc. Adică, eu și o lume întreagă. Poate printre ele ar fi și „ A fi, sau a nu fi, asta e întrebarea. ”. 🙂 Oricum, voi avea o eternitate pentru a recupera cărțile cărora le-am… violat intimitatea. 🙂 Încă de pe-acum îmi cer scuze cărților pentru ce – urmează – să li se întâmple, dar un elixir al vieții n-ar mai putea fi complet fără… tot ce înseamnă o carte, orice înseamnă artă, orice înseamnă… a fi fericit. 🙂
    3. Numai la punctul ăsta mă încurc. Care ar trebui să fie elementul final al dragului meu elixir? Habar n-am. Dar se zice că un om, chiar dacă e pe punctul de a părăsi această lume, mai are câteva minute de trăit. Așa că… cu siguranță ultimele elemente ar fi sângele meu, plus o parte… din inima mea. 🙂 Sper doar ca elixirul să funcționeze, altminteri… adio, lume crudă! 🙂

    Apreciază

  12. Pai, sincer eu as pune asaa:
    1. Spini de trandafir maruntiti ( simblolizeaza puterea)
    2. Apa din cel mai pur izvor ( simbolizeaza viata in sine)
    si elementul final:
    3. Iubire de la cea mai pura fata din lume.
    Cam asta ar fi ” Elixirul Vietii ” al meu. Bineinteles ca este diferit de la o persoana la alta, deoarece ( slava Domnului!) nu suntem toti la fel. Elixirul variaza in functie de om si de ce are el nevoie. Revenind la elixirul meu, stiu ca asta nu trebuia spus dar eu as pune toate ingredientele la un loc sub luna rosie. Succes tuturor!

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!