Actualizare!

Hei!

Această postare nu are nicio legătură cu cărțile, dar are cu blogul.

Așa cum probabil ați văzut, am schimbat tema blogului și vreau să mai fac mici modificări pe ici pe colo, așa că am nevoie de voi.

Vreau să rog toate persoanele care au bloguri destinate cărților să îmi lase un comentariu mai jos cu adresa blogului dacă își doresc să apară în bara laterală, la blogroll. Ar fi foarte bine dacă ați adăuga și blogul meu în blogrollul vostru, dacă nu este deja acolo.

Pe voi, cititorii acestui blog, vreau să vă întreb ce vă place la acest blog, ce nu vă place, ce vreți să se schimbe sau ce vreți să rămână la fel etc. Aștept sfaturile/reclamațiile voastre în comentarii mai jos.

Lectură plăcută tuturor!

87 de gânduri despre „Actualizare!

  1. Eu nu am blog,dar zilnic urmaresc activitatea catorva,iar blogul tau se numara printre ele.
    Chiar daca nu mai esti lafel de activa ca alta data(asta datorita studiilor tale)tin sa te felicit .
    Indrageam mai mult formatul vechi al glogului.Sau poate este vorba de obisnuinta?
    Nu conteaza,felicitari!!!

    Apreciază

    • Si eu indrageam vechiul format si mi-a fost atat de greu sa renunt la el, dar aveam nevoie de o bara laterala mai lata si tema veche nu imi permitea asa ceva. Aseara am stat pana pe la 3 sa gasesc o tema care sa semene cu cea veche, dar sa fie si ceva nou in acelasi timp. Eu sper ca o sa iti placa si aceasta.

      Si imi pare rau ca nu mai pot fi la fel de activa ca la inceput, dar ce sa-i fac… ma straduiesc si eu sa postez cat de des pot.

      Apreciază

  2. Îmi place mult blogul tău, dar am o obiecție: sunt prea multe lucruri în widgetul din dreapta. Cele din partea de jos nici nu-și mai prea au rostul, din moment ce nu cred că e cineva care să dea scroll până jos să vadă reclamele la cărți. Îți recomand să mai scoți din ele.

    Apreciază

    • Multumesc pentru sfat! Asta planuiesc sa fac pentru ca au ajuns sa fie prea multe si de azi vor incepe sa mai dispara. De aceea am si cerut persoanelor cu blog sa imi scrie adresa. Vreau sa reorganizez toata bara laterala.

      Apreciază

  3. Blog: aspecial3.blogspot.com. 🙂
    Păi, nu prea am nimic de spus, nu vreau să stric nimic din esența acestui blog, însă… oare nu mai faci acea rubrică-concurs cu bibliotecile fiecăruia? :] Era o idee foarte interesantă și relaxantă chiar. 🙂

    Apreciază

    • Mi-ai citit gandurile. Vreau sa fac un nou concurs cu bibliotecile, dar trebuie sa ii contactez pe cei care mi-au trimis ca sa fie pe faza (bibliotecile sunt postate de ceva vreme), asa ca probabil va aparea diseara sau maine.

      Apreciază

  4. blog:cuddlybooks.wordpress.com
    Si mie imi place schimbarea , pare mai organizat totul :).
    O sa te pun in blogroll de indata ce fac unul .. :)) .Cel mai mult la blogul tau imi place faptul ca scrii frumos si fluid , te pricepi 😀 . Ai un blog de nota 10 ! 🙂

    Apreciază

  5. Wow, chiar este destul de alb! Dar e mai ”optimist” asa, negrul acela era putin cam obositor.
    Blogul tau e foarte frumos, are tot ce ii trebuie si imi place ca faci ”live covering” de la tragurile de carte 🙂
    Dar o mica sugestie: putin mai multe recenzii ar fi o schimbare buna pentru blog. Si, de asemenea, sa mai schimbi modul de alegere al castigatorilor la concursurile de pe blog. Cam atat ar fi. Succes in continuare!

    Te aveam deja de mult timp in blogroll. Daca vrei, adauga-ma si tu in al tau:
    http://inabookshelf.wordpress.com/

    O zi frumoasa!

    Apreciază

    • Ok. Recenzii vreau si eu sa pun cat mai multe si o sa ma straduiesc sa lucrez la capitolul acesta in perioada asta. In ceea ce priveste concursurile, daca ai fi mai precisa… care concursuri iti plac si care nu?

      Apreciază

  6. Cum nu am un blog nu am sesizat initial toate schimbarile din partea dreapta. Marele soc a fost culoarea alba. Am crezut ca nu mi s- a incarcat pagina :)) Eram obisnuita cu cea veche. Dar nu tema conteaza ci continutul blogului, care e de nota 10. Felicitari!

    Apreciază

  7. scz ca postez aici dar nu stiu unde sa intreb…in legatura cu cartea pe care am castigat-o. Ai trimis coletul sau urmeaza sa-l trimiti?scz inca o data pentru deranj.

    Apreciază

  8. Vreau sa iti spun cu sinceritate ca desi am descoperit blogul asta acum 15 minute, cand cautam date despre Bloodlines pe net, l-am adaugat la Favorites. Daca faci vreo schimbare la el TE BAT ! Bine, n-am cum fizic. Dar mental ! :> O sa intru in mintea ta cand dormi si o sa iti spun ” Lasa naibii blogu` asa cum e ! ” Adica mna, daca faci modificari majore la blog nu o sa il mai urmareasca multi. Deci eu iti spun de acum ca e genial ! Ai postari de calitate in care ne prezinti tot feul de carti, despre ce e vorba etc. Si crede-ma, asta IUBIM noi la tine. Faptul ca ne ajuti . Ne spui temele cartilor, despre ce e vorba in ele, si apoi ne lasi in suspans. >.< Eu, sincera sa fiu, mi-am facut o ditamai lista de carti pe care sa le cer de la biblioteca numai din cauza blogului tau. :]] Glumesc. Mersi, de fapt. Daca n-ar fi fost blogul asta, probabil cateva carti geniale ar fi ramas necitite. Multumesc din nou. Pentru ceea ce faci. Pentru faptul ca ne tii mereu la curent si ca ne dai date exacte. Dar daca vrei sa schimbi ceva la blog, adica daca nu vrei sa se mai tina concursuri,sau daca nu vrei sa mai postezi despre carti sau mai stiu eu ce, sa stii ca faci o mare greseala. Parerea mea. Acum, este alegerea ta.

    Apreciază

    • Ma bucur ca tot ce scriu aici te-a ajutat sa iti faci o lista de carti de citit. Inseamna ca mi-am atins obiectivul. Multumesc foarte mult pentru aprecieri si spor la citit! Sa mai revii cu pareri!

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!