Hex Hall de Rachel Hawkins din 12 iunie la Litera

Cred că acum ceva timp vă povesteam că seria Hex Hall va apărea și la noi în țară prin intermediul editurii Litera. Iată că acum chiar se întâmplă. Nu mă încântă atât de tare faptul că au schimbat coperta pentru că cea din străinătate mi se pare mult mai atractivă, dar ce să-i fac. Mai jos aveți detalii despre carte și coperta originală. Cartea poate fi precomandată de aici și costă 29,90 ron.

Cu trei ani în urmă, Sophie Mercer și-a descoperit puterile de vrăjitoare, har moștenit de la tatăl ei, pe care mama, o simplă muritoare, l-a îndepărtat imediat după căsătorie. La balul de absolvire a liceului, Sophie atrage asupra ei atenția celor din jur printr-o vrajă care se termină foarte prost și este trimisă la Hex Hall, un fel de școală de corecție pentru așa-zișii copii Prodigium, adică vrăjitoare, zâne, magi, metamorfi, vârcolaci și, în mod excepțional, vampiri.

La sfârșitul primei zile la noua sa școală, Sophie are deja trei dușmani noi, este îndrăgostită lulea de un vrăjitor sexy, descoperă că are o colegă de cameră vampir, iar o fantomă înfricoșătoare o urmărește pretutindeni. Mai mult, curând, Sophie află că cineva îi atacă în mod misterios pe elevii de la Hex Hall. 

Pe măsură ce secretele sângeroase se dezvăluie treptat, Sophie trebuie să se pregătească pentru cea mai mare amenințare pe care o are de înfruntat: o societate secretă, L’Occhio di Dio, al cărei scop declarat este exterminarea tuturor făpturilor Prodigium, și în special a ei.

Nu pierdeți continuarea! 

Coperta originală a primului volum:

 Cred că această copertă ar fi atras mult mai mult adolescenții și nu numai prin designul diferit.

Reclame

8 gânduri despre „Hex Hall de Rachel Hawkins din 12 iunie la Litera

  • Nu ma supar, din contra, ma bucur ca ma intrebati, asta inseamna ca sunteti interesati de cartile astea si ca eu nu postez doar de dragul de a pune ceva pe blog.

   Seria are 3 carti: Hex Hall, Demonglass si Spell Bound.

   Apreciază

 1. Iti dau si eu dreptate 😐 Coperta pe care au facut-o cei de la Litera face cartea, la o prima vedere, sa para de copii. Dar descrierea mi se pare interesanta si, in fond, interiorul conteaza, nu? 🙂

  Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s