Seria Oamenii Văzduhului Înalt de Kay Meyer la Rao

Uite cum Rao poate publica o serie întreagă, toată odată! Dar se chinuie să publice serii care chiar sunt cumpărate și apreciate și așa se lungesc ei ani de zile. Sincer, eu nu îi mai înțeleg. Nu am pretenția să publice toate volumele unei serii așa cum a făcut cu Oamenii Văzduhului Înalt pentru că sunt conștientă că uneori editura străină care vinde drepturile de publicare impune și anumite reguli, cum ar fi intervalul dintre apariția volumelor, dar se poate mai bine decât au făcut până acum. Spre exemplu, cititorii Melissei Marr așteaptă al treilea volum al seriei de 1 an și jumătate și chiar dacă această continuare este prezentă în catalogul lor, încă nu este disponibilă nicăieri.

Și acum că mi-am spus oful, coperțile și descrierile cărților le găsiți mai jos.

Mătase și sabie (Oamenii Vazduhului Înalt #1)

Nugua nu a întâlnit nici o altă fiinţă omenească. Niciodată. Ea creşte printre dragoni, până când dragonii dispar fără urmă. Aşa începe lunga ei căutare în depărtările Chinei. Într-o lume străină pentru ea, se va întâlni cu magicieni nemuritori, cu luptători cu sabia zburători – şi cu Niccolo, un băiat cu ochii aurii. Şi el este în căutare. De sute de ani, poporul său locuieşte pe un nor, sus în atmosferă.

Dar Poporul Norilor este ameninţat cu dispariţia. Niccolo a fost trimis să găsească o substanţă misterioasă fără de care poporul său nu poate trai: respiraţia dragonilor dispăruţi. 

Cartea are 444 de pagini și costă 39,99 lei pe site-ul editurii. Click aici pentru a comanda. Sincer nu știu până la urmă câte pagini are acest volum pentru că în catalog scrie că sunt 416, deci…

Lance și Lumină (Oamenii Vazduhului Înalt #2)

În vechea Chină, războiul dintre mătase şi sabie e în toi. Puterile de dincolo de ceruri l-au trimis pe copilul Lunii pentru a-i distruge pe ultimii dintre nemuritori – dar oare moartea lor va însemna cu adevărat dispariţia lumii? Sau există un întunecat secret străvechi ascuns adânc în munte? Doar dragonii ştiu răspunsul, dar aceştia au dispărut.

În vreme ce Nugua îi caută şi se luptă singură pentru viaţa ei, Niccolo aleargă prin deşert şi prin munţi în căutarea copilului Lunii. El ştie că trebuie să-l ucidă, pentru a salva Poporul Norilor şi întreaga China.

Dar cum poate lupta împotriva fetei pe care o iubeşte mai mult decât orice pe lume?

Acest volum are 416 pagini și costă tot 39,99 lei pe site-ul editurii. Click aici pentru a comanda.

Dragon și Diamant  (Oamenii Vazduhului Înalt #2)

Dragonii veghează cheia pentru salvarea lumii. Dar secretul refugiului lor a fost descoperit. Acum se adună armate în vechea Chină pentru bătălia finală. Creaturi născute din lavă apar din adâncurile munţilor. Uriaşii urcă pe versantul sudic spre vârf. Războinicii cerului se apropie dinspre nord, în uriaşe corabii zburătoare. În mijlocul acestor pregătiri de război, Niccolo îşi pierde încrederea în iubirea pe care o poartă copilului Lunii. Dragonii ar putea-o vindeca pe fata aflată pe moarte – dar asta ar transforma-o într-un adversar mortal. Între timp, Nugua ajunge la mormântul fiinţei care a creat, cu multe milenii în urmă, lumea şi care va deveni acum cea mai puternică armă a inamicului.

Al treilea volum al seriei are 416 pagini și costă 39,99 lei. Click aici pentru a comanda.

 

Anunțuri

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s