Movie ON (3) – Castle

Vă mai amintiţi de această rubrică? Dacă nu, click aici pentru a vedea despre ce este vorba.

Nici nu ştiu cum a trecut atât de repede vara aceasta (şi vacanţa bineînţeles), dar mă bucur că o dată cu toamna revin şi câteva seriale de care pur şi simplu nu mă pot sătura. Unul dintre aceastea este Castle! Voi îl urmăriţi? Dacă nu, eu sper să vă trezesc măcar puţin curiozitatea prin ceea ce vă voi povesti.

Povestea este destul de simplă. Castle, sau mai bine spus, Richard Castle este un scriitor de romane poliţiste. După ce îşi ucide personajul principal, rămâne fără inspiraţie, dar nu şi fără noroc. Întâmplarea face ca un criminal să ucidă folosindu-se de toate detalii crimelor pe care Castle le descrie în cărţi. Astfel ajunge să fie interogat de Kate Beckett. Curiozitatea şi prietenia cu primarul îl face să rămână la secţie alături de Kate chiar şi după terminarea investigaţiei. Astfel Castle găseşte o eroină pentru noua lui serie şi o transformă pe Kate Beckett în Nikki Heat.

Serialul este foarte amuzant pentru că Kate şi Castle se tachinează în permanenţă. În plus, Castle are o mamă puţin cam excentrică; uneori cred că e şi puţin nebună. Pot să spun şi că actorul care îl interpretează pe Castle este foarte carismatic şi îşi joacă rolul foarte bine. Serialul are şi puţin din CSI (pentru cei care ştiu despre ce vorbesc) pentru că până la urmă Kate şi Castle lucrează împreună pentru a prinde criminali. Dacă eu nu v-am făcut curioşi, mai jos puteţi vedea trailerul primul sezon. Serialul are până în prezent 4 sezoane, urmând ca din 24 septembrie  să înceapă şi cel de-al cincilea – trailerul îl puteţi vedea mai jos.

Producătorii serialului au avut o idee genială şi au publicat şi cărţile despre care se vorbeşte pe parcursul serialului. Deşi nu sunt scrise cu adevărat de Richard Castle (pentru că evident el nu e o persoană reală), ci de un scriitor fantomă (ghost writer) volumele au fost foarte apreciate.

1. Heat Wave

2. Naked Heat

3. Heat Rises

4. Frozen Heat – va fi lansat luna aceasta.

 

  

Anunțuri

9 gânduri despre „Movie ON (3) – Castle

  1. Abia sunt pe la sezonul 2, deși am aruncat un ochi pe la sezonul 5 de curiozitate.
    Deci ador serialul. Nu e episod la care să nu râd cu poftă., plus că mai e și intriga crimelor care le rezolvă ei. Mă bucur că va apărea și sezonul 6.

    Apreciază

  2. Pingback: Fete strălucitoare de Lauren Beukes | Sabinna's Angel for a story

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s