Magie de doi bani (Un roman din seria FEMEI DIN CEALALTĂ LUME) de Kelley Armstrong în curând la Editura Leda

FEMEILE DIN CEALALTĂ LUME SE ÎNTORC… LA FEL DE INTELIGENTE, DE SEXY ŞI DE SUPRANATURALE

MAGIE DE DOI BANI
Un roman din seria FEMEI DIN CEALALTĂ LUME de Kelley Armstrong

După cum probabil mulţi dintre voi ştiu, registrul narativ e schimbat, personajul principal este, de această dată, Paige Winterbourne, dar ritmul de thriller paranormal rămâne, ţinându-te cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină.

Pentru Paige, o tânără şi încă neexperimentată vrăjitoare, nu este uşor să o călăuzească pe micuţa Savannah, în vârstă de treisprezece ani, pe drumul de iniţiere spre maturitate şi să o apere de toate pericolele care o pândesc. Aceasta din urmă şi-a pierdut nu de mult mama − adeptă a magiei negre −, şi se anunţă a deveni la rândul ei o vrăjitoare de temut. Totul se complică în momentul în care Leah, femeia semi-demon care i-a ucis mama, doreşte custodia lui Savannah. În acţiune intră Sabatul vrăjitoarelor, Străbunele, membrii unei atotputernice Cabale, demoni, creaturi din Cealaltă Lume, dar şi avocatul vrăjitor Lucas Cortez (implicat nu fără oarecare interes, dar mânat de bune intenţii şi atras de farmecele încântătoarei Paige)… personaje suficiente pentru ca iadul să se dezlănţuie pe pământ!

Personaje bine conturate, răsturnări de situaţii, umor, mister, romance şi multă acţiune, într-un univers supranatural pe care Kelley Armstrong ştie atât de bine să-l apropie de lumea reală.

Mai trebuie să vă pun în gardă că personajele din primele 2 volume ale seriei apar doar episodic şi fără o implicare în acţiunea cărţii, deci prezentul volum poate fi citit independent.

Cartea are 480 de pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă. Preţul de listă este 39,90 lei, iar la precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.

Reclame

7 gânduri despre „Magie de doi bani (Un roman din seria FEMEI DIN CEALALTĂ LUME) de Kelley Armstrong în curând la Editura Leda

 1. Curios de ce nu va fi publicat si asta la Tritonic ca celelalte doua….
  O intrebare: Stiu ca sunt 9 sau 10 volume din aceasta serie. N-au legatura intre ele? Adica nu se continua actiunea dintr-unul in altul? Cum sunt spre exemplu primele 2?

  Apreciază

  • Tritonic a cumparat probabil doar drepturile pentru primele doua volume ale autoarei si din moment ce nu au mai vrut/putut sa publice si restul, Leda a fost luata in considerare, mai ales ca publicase deja o serie de-a autoarei. Sper ca m-ai inteles.

   In ceea ce priveste legaturile dintre volume, acestea exista, dar pot fi citite si individual pentru ca au diferiti naratori (primele doua volume sunt narate de Elena, 3 si 4 de Paige, 5 este narat de Eve, un alt personaj si tot asa). Totusi, cred ca cel mai bine ar fi sa le citesti pe toate in ordine ca sa „imaginea de ansamblu”.

   Apreciază

 2. Asta e vol 3 asai ?? :((( Nu pot sa cred ca au schimbat personajele principale :(( adoram caracterul Elenei , atat de puternica dar si feminina in acelasi timp…=(( Auzisem ca au de gand sa schimbe personajele cu ceva timp in urma , dar uitasem 😦 ….Vad ca autoarei asteia ii place sa schimbe personajele c-am des … inainte la ” Fortele raului ” si acum si aicea….

  Apreciază

  • Te inseli. Seria Femei din cealalta lume e scrisa de ceva timp si autoarea a conceput-o asa. O sa vezi ca se tot schimba personajele principale. Urmatorul volum va fi narat tot de Page, dar in cel de-al cincilea va aparea o noua naratoare.

   Apreciază

 3. Pingback: Bitten – serial după cărțile lui Kelley Armstrong | Sabinna's Angel for a story

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s