Trilogia Stăpânul Inelelor de J.R.R. Tolkien în curând la Rao

Editura Rao lansează o nouă variantă a cunoscutei serii Stăpânul Inelelor de J.R.R. Tolkien. Cele trei cărți vor fi disponibile probabil de la târgul de carte Gaudeamus. Totuși, până atunci le puteți precomanda de pe site-ul editurii cu o reducere de (ATENȚIE!) 40%, așa că nu mai așteptați pentru că mai mult de atât nu veți obține de la Rao. În plus, aveți și transportul gratuit dacă veți comanda cărți în valoare de 40 de lei. Click pe banner!!

Nu mă întrebați de ce volumele au prețuri diferite deși aparent au același număr de pagini pentru că nici eu nu înțeleg deobicei tot ce e în mintea celor care lucrează la editură. Tind să cred că au greșit numărul de pagini al celui de-al doilea volum al seriei.

Frăția Inelului (Stăpânul Inelelor #1) de J.R.R. Tolkien

De-acum celebra trilogie a lui J.R.R. Tolkien, „Stăpânul Inelelor”, continuă povestea începută de autor în cartea sa Hobbitul. Sauron, Seniorul Întunecimii, a reuşit să adune toate inelele puterii, dorinţa lui fiind aceea de a stăpâni peste întregul Pământ de Mijloc. Dar pentru a-şi îndeplini visul îi lipseşte un inel special. Aici va începe odiseea tânărului hobbit Frodo, căruia i se încredinţează o misiune ciudată, el nu trebuie să găsească, ci să ascundă o comoară. Să ascundă Inelul. Frodo trebuie să pornească la drum din îndrăgitul său Comitat până în întunecatul Mordor, ca să distrugă teribilul Inel şi să-i zădărnicească planurile lui Sauron. O sarcină uriaşă pentru un hobbit atât de mic, dar Frodo nu va porni singur la drum. Reprezentanţii celor mai importante seminţii vor fi alături de el.

Număr pagini: 640

PROMOTIE:
Preț vechi:55.99 RON
Preț nou: 33.59 RON

Cele doua turnuri (Stăpânul Inelelor #2) de J.R.R. Tolkien

Frodo şi prietenii săi îşi continuă călătoria presărată de primejdii în încercarea de a-şi împlini misiunea şi de a distruge Inelul în Hăul Destinului şi a-l împiedica pe Sauron să cucerească Pământul de Mijloc. Dar drumul lor e tot mai greu, Gandalf, vrăjitorul, a dispărut luptându-se cu un spirit întunecat din minele din Moria. Iar omul Boromir a fost sedus de puterile Inelului şi a pierit apoi în lupta cu orcii încercând să-şi repare greşeala. Cât despre Frodo şi Sam, ei sunt acum singuri, urmăriţi de o figură misterioasă oriunde s-ar duce.

Număr pagini: 640

PROMOTIE:
Preț vechi: 45 RON
Preț nou: 27 RON

Întoarcerea Regelui (Stăpânul Inelelor #3) de J.R.R. Tolkien

Bătălia finală împotriva lui Sauron, Seniorul Întunecimii. Dar Frodo şi Sam sunt singuri în Mordor, încercând să răzbească până la Hăul Destinului pentru a distruge Inelul Suprem. Lupta lor pare fără sorţi de izbândă, însă micuţii hobbiţi sunt mai puternici decât ar fi crezut oricine. Din păcate, triumful binelui nu este absolut. Hobbiţii se vor întoarce în Comitat, dar cel de-al Treilea Ev al Pământului de Mijloc ia sfârşit. Începe Evul Puterii Omului şi nu se ştie dacă oamenii vor avea înţelepciunea şi curajul să-şi distrugă propriul Inel al Puterii sau dacă vor fi ei cei distruşi.

Număr pagini: 672

PROMOTIE:
Preț vechi: 55.99 RON
Preț nou: 33.59 RON

Reclame

Un gând despre „Trilogia Stăpânul Inelelor de J.R.R. Tolkien în curând la Rao

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s