Movie ON (4) – Minte-m@ frumos!

Anul acesta m-am hotărât să dau o șansă (o altă șansă) filmelor românești și trebuie să recunosc că am fost total surprinsă. Chiar am început să facem filme mai bune, cu idei mult mai bine puse în scenă sau mi se pare mie?

Cred că unii au început să își dea seama cam ce ar prinde la publicul românesc, au pus totul cap la cap și a ieșit ce a ieșit. Astfel Minte-m@ frumos! este o comedie romantică și românească cu nota 8,1/10 pe IMDB.

Anul acesta am fost la cinemtograf  la Despre oameni și melci ( o să vă vorbesc despre acest film altă dată ) și la Minte-m@ frumos! Acesta din urmă este absolut adorabil. Cred că nici măcar nu pot să vă explic exact de ce mi-a placut atât de mult. Ideea de la care pornește îi face pe protagoniști să se confrunte cu o situație cu care ne confruntăm și noi de foarte multe ori. De teama respingerii încercăm să pretindem că suntem ceea ce nu suntem și probabil nu vom fi niciodată. De câte nu ați vorbit cu cineva super drăguț/drăguță pe mess/facebook etc. și nu v-ați considerat suficient de drăguți/buni etc. pentru persoana respectivă?? Dar ce credeți că fac personajele din film atunci când trebuie să se întâlnească? Ei bine, cred ca nouă nu ne-a trecut prin cap să facem așa ceva sau nu am avut suficient curaj pentru a face așa ceva.

Ca sa nu ma mai lungesc inutil, o să vă povestesc câteva lucruri ca să vă familiarizați cu povestea. Trebuie să precizez că trailerul nu mi se pare fabulos realizat… trebuie să te uiți la el cu mare atenție ca să prinzi cât de cât ideea de bază.

Toni (tipul grăsuț pe care îl veți în trailer) este cel care vorbește pe internet cu Oana (tipa grăsuță), dar pretind a fi prietenii lor, iar atunci când vine momentul în care în sfârșit cei doi ar trebui să se întâlnească, amândoi cer ajutor. Astfel Dani și Dana (prietenii celor doi) ajung să se cunoască și să se îndrăgostească dar fără să știe că de fapt se mint reciproc. Oare am uitat să vă spun că Dani este part-time furnizor de servicii IT şi part-time gigolo?? Pe lângă asta, cei doi pretind a avea cu totul alte joburi.

Mergeți la film!! Toată situația și modul în care Toni și Oana încearcă să rezolve problemele dintre cei mai buni prieteni ai lor, Dani și Dana este foarte amuzantă. O să vă distrați de minune!

Vizionare plăcută! Vă las mai jos trailerul!

Enjoy!

Premiera in Romania: 19.10.2012

Durata: 98 minute

Regia: Iura Luncaşu

Distribuția:

Andi Vasluianu – Dani
Diana Dumitrescu – Dana
Antoaneta Zaharia – Oana
Damian Marius – Toni
Loredana Groza – Yvonne

Reclame

5 gânduri despre „Movie ON (4) – Minte-m@ frumos!

  1. Ma gandeam zilele astea sa il caut , nu prea am avut intentia sa vad filme romanestii , regizate de regizori tineri …singurul film pecare l-am vazut si mi-a placut foarte mult a fost webber …acel film cu oreste in rol negativ , sunt curioasa si de acest film …

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s