Jocul Minciunii de Sara Shepard

Am văzut primul sezon al serialului realizat după această serie și mi-a plăcut foarte mult, așa că am decis că trebuie să citesc și cărțile.  Ambele sunt foarte bune și totuși atât de diferite.

Îmi pare rău să dezamăgesc persoanele care urmăresc serialul, dar chiar de la începutul primului volum aflăm că Sutton e „puțin cam moartă” și asta înainte ca cele două surori să se întâlnească pentru prima dată. Spun puțin pentru că ea apare ca un fel de fantomă atașată de Emma pe parcursul întregii cărți, așa că avem parte și de puțin  farmec a là Sutton.

Emma Baker e sora mai ghinionistă pentru că ajunge să fie adoptată de diferite familii după ce mama ei o abandonează, în timp ce Sutton este geamăna răsfățată care are parte de tot ceea ce Emma și-a dorit vreodată: o familie. Pe lângă asta, părinții adoptivi ai lui Sutton sunt destul de bogați, așa că ei nu i-a lipsit niciodată nimic. Emma îi trimite un mesaj pe facebook lui Sutton și stabilesc să se întâlnească. Problema apare atunci când Emma ajunge în (orașul în care trăiește Sutton) este confundată cu sora ei și merge la o petrecere împreună cu cele mai bune prietene ale lui Sutton pretinzând că este sora ei.

Emma se așteaptă ca Sutton să apară în orice moment, dar ea nu apare, și atunci când ea vrea să plece din oraș este amenințată și obligată să continue să îi țină locul lui Sutton. Emma rămâne alături de familia Mercer hotărâtă să descopere cine e criminalul lui Sutton și ce s-a întâmplat cu filmulețul postat pe internet, cel în care Sutton este strânsă de gât cu propriul ei colier.

Sutton este pe tot parcursul cărții un observator amnezic pentru că nu își amintește mai nimic despre viața ei, iar Emma are de aflat atât de multe lucruri și nu are de la cine. În plus, apare și Jocul Minciunii, iar Emma nu știe cum să se descurce cu această latură puțin cam neplăcută a lui Sutton.

Să nu uităm de băieți! Tyler e dispărut și asta însemană încă un punct pe lista Emmei cu mistere de rezolvat, pe deasupra mai e și Ethan… oare ce i-o fi făcut Sutton?

Foarte interesantă combinația asta de gemene aflate la poluri opuse. Abia aștept să văd cum va face față Emma secretelor lui Sutton. Totuși, Sutton simte că ea nu este chiar atât de rea pe cât pare din acțiunile ei, așa că probabil vom avea parte de o mulțime de surprize în următoarele volume ale seriei.

Trebuie să îi mulțumesc editurii Leda pentru această carte și posibilitatea de a o citi. Dacă o vreți și voi, o găsiți aici. O puteți comanda și veți primi o reducere de 20%.

Reclame

9 gânduri despre „Jocul Minciunii de Sara Shepard

  1. Pingback: The Lying Game – anulat de ABC Family | Sabinna's Angel for a story

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s