Nou la Editura Nemira – Războiul Pulberii Negre de Naomi Novik

Nemira a lansat cel de-al treilea volum al seriei Temeraire sub titlul Războiul pulberii negre! Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii (click).

Din Imperiul Otoman s-au cumpărat trei ouă de dragon foarte prețioase, iar căpitanul Laurence și uriașul dragon Temeraire trebuie să străbată Turcia, pentru ca transportul să ajungă în siguranță în Anglia. Cei doi ajung în ținuturile Germaniei la timp pentru a fi martori la Bătălia de la Jena, se confruntă cu soldații lui Napoleon, cu un dragon periculos din Franța și cu alte personaje de basm. Povestea născocită de Naomi Novik, în care cititorul descoperă personaje irezistibile, se citește pe nerăsuflate.

„Un roman fantasy înspăimântător de distractiv.“
Stephen King

Aventuri, personaje savuroase, ținuturi mirifice și mult imprevizibil fac din romanul lui Naomi Novik o carte pe care n-o poți lăsa din mână.
The Guardian

„Războiul pulberii negre, a treia carte din seria de succes Temeraire, este ca o călătorie spectaculoasă în timp, o călătorie în timpul căreia fantezia se confundă cu realitatea și trecutul se însuflețește. Imaginația lui Novik are o forță cuceritoare.“
The Washington Post

3 gânduri despre „Nou la Editura Nemira – Războiul Pulberii Negre de Naomi Novik

  1. Această serie îmi face cu ochiul de ceva vreme. Abia aştept să termin cărţile pe care trebuie să le citesc în perioada asta şi să am timp liber desigur pentru a testa volumul 1! 😀 Din câte am văzut sunt ceva volume în serie…

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!