Legile atractiei (Chimie perfecta #2) de Simone Elkeles

IMG_3058Nu ştiu de ce îmi e atât de greu să încep o recenzie. Cred că vreau să spun atât de multe încât cuvintele nu se aşează în ordinea potrivită. Dar vreau să îmi folosesc timpul liber ca să scriu recenzii pentru că am citit destul de multe cărţi în ultimul timp. Sper că o să vă placă ce iese.

M-am îndrăgostit de seria asta încă de la primul volum. E o serie absolut superbă. Fiecare volum al seriei spune povestea de dragoste a unuia dintre fraţii Fuentes. Dacă în primul volum am „văzut” cum Alex Fuentes se îndrăgosteşte iremediabil de Brittany, acum e rândul lui Carlos să cunoască dragostea și să se schimbe.

Abia mutat în California, Carlos este foarte supărat pe fratele lui mai mare, Alex pentru că el este responsabil pentru mutarea lui din  Mexic.

După o mică neînţelegere la școală, se face o percheziţie pentru droguri şi ghiciţi cine este prins cu mâţa în sac? Exact! Carlos! Alex intervine şi în loc să fie trimis înapoi în Mexic, Carlos rămâne la unul dintre profesori. Problemele lui Carlos sunt abia la început. Banda din care face parte în Mexic e mai aproape de el decât și-ar dori. Familia Westford este mult prea bună ca să pară reală și apoi mai e și Kiara. Felul ei de a fi îl face să se simtă ciudat, iar sentimentele lui sunt în plină metamorfoză. Ce se întâmplă? Ei bine, asta e întrebarea la care atât Carlos, cât și Kiara încearcă să afle răspunsul. Totuși, ei nu au la dispoziţie o carte pe care să o citească pentru a afla, așa că pentru ei drumul este puțin mai complicat și au parte atât de suișuri cât și de coborâșuri.

Vă mai amintiți ce a pățit Alex pentru că și-a dorit să iasă din bandă?? De data asta, forțe speciale sunt gata să ajute, dar oare vor fi de ajuns?

Nu mai stați pe gânduri! Pune-ți mâna pe carte și citiți-o pentru că e o aventură romantică foarte frumoasă. Cartea poate fi găsită aici.

Anunțuri

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s