Bal mascat (Sânge albastru #2) de Melissa de la Cruz

Începe să îmi placă din ce în ce mai mult seria asta. E drăguţ că prin intermediul fiecărui volum ajungem să călătorim în locuri pe care poate că nu vom reuşi să le vedem niciodată.

În Bal mascat descoperim fermecătoarea Veneţie, ne plimbăm pe străduţele înguste, inhalăm mirosul apei ce lovește clădirile iar și iar și ajungem să admirăm celebra piaţă San Marco.

Aventura lui Schuyler continuă într-un mod surprinzător, sentimentele ei fată de Jack devin tot mai puternice chiar dacă ea ştie foarte bine că el îi este destinat lui Mimi. O dată cu iubirea lui Schuyler pentru Jack creşte şi ura lui Mimi faţă de ea. În același timp, Oliver rămâne cel mai bun prieten al lui Schuyler în situațiile dificile și chiar acceptă să devină însoțitorul ei uman.

În acest volum aflăm mult mai multe lucruri despre vampiri și despre abilitățile lor speciale, în special datorită faptului că bunicul lui Schuyler, Lawrence se întoarce. Acesta încearcă să o pregătească și îi arată cum să își folosească puterile. O ajută să înțeleagă că este prima metisă și că nimeni nu știe cu adevărat cât de puternică este, așa că trebuie să împingă limitele și să vadă până unde poate ajunge.

Nu vreau să vă dau foarte multe detalii, dar Mimi gafează din nou din cauza geloziei ei și este principalul motiv pentru care vampirii merg în Veneția. Ea e în pericol și nici prin cap nu vă trece cine este singura persoană care poate să o salveze.

Bal mascat continuă povestea de dragoste interzisă dintre Schuyler și Jack plină de mister, suspans, dezvăluiri surpriză și răsturnări de situație.

Găsiți acest volum la Editura Leda (click). Dacă încă nu ați citit primul volum al seriei, găsiți aici primul capitol din Sânge Albastru.

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!