De astăzi puteți vedea Micuțele Mincinoase la Pro Cinema!

De azi, 29 mai, “Micutele mincinoase” (“Pretty Little Liars”), eroinele unuia dintre cele mai populare seriale americane vor fi prezente la Pro Cinema, de luni pana joi, de la ora 20:00.

Eu am văzut deja serialul și vi-l recomand!

Inspirat de popularele romane ale Sarei Shepard, “Micutele mincinoase” sunt interpretate de Lucy Hale, Ashley Benson, Troian Bellisario, Shay Mitchell si Sasha Pieterse. Regizat de Norman Buckley, care a semnat regia si pentru “The O.C.”, “Micutele mincinoase” s-au dorit un fel de “Neveste disperate” pentru adolescenti.

“Niciodata sa nu ai incredere intr-o fata frumoasa cu un secret urat!” – aceasta ar putea fi deviza “Micutelor mincinoase”.

Cand Alison, buna lor prietena, dispare in mod misterios, patru prietene cred ca secretele lor sunt in siguranta pentru totdeauna. La un an de la disparitia manipulatoarei Alison, cele patru prietene ale ei, Aria, Hanna, Spencer si Emily incep sa primeasca mesaje de amenintare de la cineva care semneaza A, mesaje prin care se sugereaza ca Alison le supravegheaza si stie cele mai intime secrete ale lor, pe care fetele incearca cu disperare sa le ascunda. Secretele, minciunile si tradarile ameninta sa distruga intreaga lume departe de a fi perfecta a fetelor. Si in mod cu totul inexplicabil, chiar si dupa ce trupul lui Alison este gasit mesajele de amenintare continua sa soseasca.

“Micutele mincinoase” au fost castigatoarele premiului publicului pentru cel mai urmarit serial de televiziune.

Nu uitați că puteți găsi și cărțile care au inspirat acest serial aici (click).

Reclame

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s