Movie ON! (14) – Twiƨted – un nou serial ABC Family

Twisted este unul dintre cele mai noi seriale marca ABC Family și îi are în rolurile principale pe Avan Jogia, Madelaine Hasson, Kylie Bunbury, Denise Richards și Sam Robards.

Nota IMDb: 7.4/10

Sinopsis:

Un adolescent carismatic de 16 ani cu un trecut problematic își reîntâlnește cele mai bune două prietene din copilărie și devine primul suspect când una dintre colegele de școală este găsită moartă în propria casă. Danny Desai abia s-a întors de la școala de corecție unde a fost închis de la 11 ani când și-a omorât mătușa. Acum, Danny trebuie să păstreze secret motivul pentru care și-a ucis mătușa, dar, în același timp încearcă și să își spele numele.

Eu am văzut deja primul episod care a fost lansat prima dată pe 19 martie 2013 și a doua oară pe 11 iunie și mi se pare foarte interesant. Pe mine m-a „prins” și abia aștept să văd ce se întâmplă în următorul episod care apare pe 18 iunie. Sincer, nu pot să îmi dau seama ce motiv ar fi putut avea pentru a-și ucide mătușa.Voi aveți vreo idee?

2 gânduri despre „Movie ON! (14) – Twiƨted – un nou serial ABC Family

  1. pare interesant.. din cate zici nu pare sa implice supernaturalul..deci nu prea am idee de motiv.. cred ca o sa ma uit cand termin cu licenta insa cei de la abc nu au un „renume” ca sa zic asa pentru ca anuleaza serialele?

    Apreciază

    • Da, ABC anuleaza destul de des seriale, dar deocamdata nu au spus nimic despre asta si chiar sper ca o sa il continue. (Mi-a parut asa rau de Chloe King.) Asa-i, nu are nimic supranatural in el, cel putin deocamdata nici urma de asa ceva.

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s