Simbolul pierdut de Dan Brown

Simbolul pierdut este una dintre cele mai alerte cărți peste care am dat până acum. Toată aventura profesorului Robert Langdon se desfășoară în mai puțin de 24 de ore, dar în 477 de pagini și totuși, merită fiecare oră pe care o petreci ca să o citești și să o înțelegi.

E prima carte semnată Dan Brown pe care o citesc și trebuie să recunosc că omul ăsta chiar e bun. Am fost uimită de felul în care scrie, de felul în care m-a făcut să cred fiecare cuvânt și să mă întreb oare câte lucruri despre care noi nu știm există cu adevărat în lume?! În plus, citind cartea am aflat și despre noetică. La început am crezut că este o invenție, că autorul pur și simplu a vrut să facă povestea mai interesantă, dar nu. Noetica chiar există (google it) și chiar încearcă să demonstreze niște chestii imposibile, cel puțin deocamdată.

Robert Langdon este profesorul capabil să rezolve orice mister și când descoperă mâna însângerată a prietenului său pe podea, în Rotonda Capitoliului Statelor Unite, intră într-un joc mult mai periculos decât își poate imagina. Cineva l-a răpit pe Peter Solomon și Robert știe că trebuie să își găsească prietenul și să îl elibereze, dar pentru asta trebuie să deslușească  „Misterele Antice” ascunse undeva sub Washington DC de către părinții fondatori ai Americii. Apar din ce în ce mai multe simboluri ale francmasoneriei, piramida pare din ce în ce mai greu de înțeles, iar timpul lui Peter Solomon se scurge mult prea repede.

Este interesant faptul că în același timp descoperim atât acțiunile întreprinse de profesorul Langdon în continua sa încercare de a-l găsi pe Solomon, cât și planurile răpitorului.

Sper că am reușit să vă conving să puneți mâna pe carte și să o citiți pentru că chiar merită și în plus, numai așa puteți afla ce se întâmplă cu Peter Solomon și dacă Robert Langdon reușește să elucideze enigmele ce înconjoară lumea francmasonilor și să își salveze prietenul.

Găsiți cartea aici (click).

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s