Concurs Aleasa (Cele nouă vieți ale lui Chloe King #3)

concursUpdate: Acest concurs a fost câștigat de Jessie. Aceasta a fost anunțată pe e-mail și are la dispoziție 24 de ore pentru a trimite datele de expediere prin intermediul formularului din bara laterală a blogului, în caz contrar voi extrage un nou câștigător.

Concurs!!!

Da, ați citit bine! Știu că a trecut destul de multă vreme de când am organizat ultimul concurs, dar vreau să revin și să fiu din nou activă pe blog. Ultimul an de facultate îmi cam mănâncă tot timpul, dar îmi e dor să scriu recenzii și articole și să vorbesc cu voi, așa că voi încerca.

Pentru acest concurs regulile sunt simple. Răspunde-ți la întrebarea de mai jos printr-un comentariu și puteți câștiga cel de-al treilea volum al seriei Cele nouă vieți ale lui Chloe King, Aleasa. Oricine poate participa atâta timp cât locuiește în țară și îi pot expedia premiul. Întrebarea e simplă, dar dacă aveți nevoie de puțin ajutor, răspunsul îl găsiți căutând pe site-ul editurii Leda (click).

Întrebare:

Cum își pierde Chloe King prima viață?

Dacă știți răspunsul la întrebare, scrie-l într-un comentariu mai jos până la data de 8  februarie 2014. Pe data de 9 februarie voi afișa câștigătorul, iar acesta va avea la dispoziție 24 de ore pentru a trimite datele pentru expediere prin formularul pentru câștigători.

Succes tuturor!!

P.S. Nu fugiți prea departe pentru că mai urmează și alte concursuri.

14 gânduri despre „Concurs Aleasa (Cele nouă vieți ale lui Chloe King #3)

  1. Chiar voiam neaparat sa fac rost de ultimul volum. Merci de concurs ❤ Pai, ca sa iti raspuns la intrebare, cade de pe cel mai inalt turn din San Francisco in ziua in care isi serba ziua alaturi de cei doi buni prieteni ai ei: Amy si Paul daca nu ma insel ❤

    Apreciază

  2. Inainte de a implini saisprezece ani, descopera ca i se intampla multe lucruri ciudate: ii cresc gheare de pisica, vede perfect pe intuneric, devine tot mai agila, iar cand cade din cel mai inalt turn din San Francisco moare, dupa care invie.

    Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s