Angelfire de Cortney Allison Moulton

Acest debut, primul roman dintr-o trilogie, este dureros de romantic, terifiant și plin de scene de acțiune.

Când tânăra de șaptesprezece ani, Ellie începe să vadă secerători – creaturi monstruoase care devorează oameni și le trimit sufletele în iad – ea se găsește în prima linie a unui război supranatural între arhangheli și cei căzuți și se confruntă cu posibilitatea pierderii propriului suflet.

Un băiat misterios pe nume Will îi dezvăluie că ea este reîncarnarea unui războinic antic, singura capabilă să mânuiască săbii de foc angelic pentru a lupta cu secerătorii, și el este un nemuritor jurat sa o protejeze în luptă. Acum că puterile lui Ellie au fost trezite, un puternic secerător numit Bastian a venit să o provoace. El a angajat un asasin feroce să o omoare – un asasin care a ucis-o deja o dată.

În timp ce încearcă să-și echilibreze viața socială deja în declin și datoria ei de vânătoare de secerători, ea și Will descoperă că Bastian este în căutarea unei creaturi considerată un adevărat secerător de suflete. Bastian plănuiește să folosească această armă pentru a-i distruge sufletul lui Ellie, încheindu-i astfel ciclul de regenerare o dată pentru totdeauna. Acum, ea trebuie să înfrunte cea mai înfricoșătoare armată de spintecători a lui Bastian, să îi împiedice pe spintecători să îi consume sufletul, și să descopere secretele din viețile ei anterioare – incluzând adevăruri ce par a fi prea înfricoșătoare de amintit.

Mai jos aveți un clip cu autoarea, dând câteva detalii despre acțiunea primului volum al seriei.

5 gânduri despre „Angelfire de Cortney Allison Moulton

  1. Pingback: Campania pentru publicarea cărților preferate revine!! « Sabinna's Angel for a story

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!