Jessica Verday – The Hollow

The Hollow este o trilogie.

Până în prezent este publicat doar primul volum al seriei, cel de-al doilea (The Haunted) va apărea în luna august ,iar cel de-al treilea este în curs de apariţie.

Primul volum este publicat în US şi UK şi în curând va apărea şi în Franţa, Germania, Turcia şi Indonezia. Cu puţin noroc poate o facem să apară şi în România.

Când prietena cea mai bună a lui Abbey, Kristen, dispare de pe pasarela de lângă cimitirul Sleepy Hollow, toată lumea pare să accepte prea rapid moartea acesteia? Zvonuri spun că moartea ei nu a fost un accident. Abbey trece peste emoţiile provocate de doliul celei mai bune prietene, dar în particular, ea refuză să creadă că Kristen este într-adevăr moartă. Apoi îl întâlneşte pe CAspian, băiatul superb şi misterios care îşi face apariţia de nicăieri la înmormantarea lui Kristen, şi continuă să reapară  în viaţa lui Abbey. Caspian are în mod clar propriile lui secrete, dar el este singura persoană care o face pe Abbey să se simtă normal din nou… dar şi specială.

Atunci când Abbey începe să simtă că ar putea trece peste toate acestea, ea află un secret care o face să pună la îndoială tot ceea ce credea că ştia despre cea mai bună prietenă a ei.  Cum ar fi putut Kristen să păstreze secretul atât de mult? Şie posibil ca acest secret să fi dus la moartea ei? În timp ce Abbey se luptă să înţeleagă trădarea lui  Kristen, ea descoperă un adevăr înspăimântător care aproape o distruge – unul care va fi o provocare pentru dragostea pe care începe să o simtă pentru Caspice, precum şi pentru propria ei sănătate.

„Spectaculos!  The Hollow te ţine în carte de la început până la sfârşit, fără a te lăsa să iei nici măcar o gură de aer. ”
– LJ Smith, autor al bestseller Vampire Diaries si Night World

Reclame

7 gânduri despre „Jessica Verday – The Hollow

  1. Pingback: Campania pentru publicarea volumelor preferate « Sabinna's Angel for a story

  2. sabina parerea mea e k trebuia sa grupezi cate trei serii impreuna si apoi castigatoarele din fiecarea top vor fi puse intr o alt top pt a alege cea mai votata carte

    Apreciază

  3. Pingback: Peste mări și țări (3) « Sabinna's Angel for a story

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s