La colet!(3)

Mi-am dat seama că nu am mai prezentat nimic la această rubrică și cum ieri am primit un colet de la Leda (Mulțumesc!) am decis să vă prezint câte ceva.

Mai jos aveți o imagine cu volumul Morți până la apus, primul din seria Vampirii Sudului, în varianta hardcover cu două coperți. Practic, volumul este cartonat și are o supracopertă ce poate fi întoarsă. În imaginea de mai jos sunt două cărți, una dintre ele având coperta întoarsă.

Acum mai bine de o lună mi-am cumpărat de la Rao Simbolul Pierdut după ce am fost foarte surprinsă de cât de bine e realizat filmul Codul lui Da Vinci. Deși nu am citit cartea după care e realizat filmul, mi-a plăcut așa de mult filmul încât am spus că trebuie să citesc și eu o carte de-a lui Brown.

Update: Și de la una dintre prietenele blogului, Fitzynger (Ioana) – mulțumesc! – avem ocazia să vedem cum arată primele două volume din seria Lux, publicate la editura Nemira. Mie mi se pare că e destul de mare diferența de format. Arătau mai bine dacă aveau aceleași dimensiuni, chiar dacă au coperta diferită. Voi ce credeți?

30 de gânduri despre „La colet!(3)

  1. sabinna , felicitari pentru achizitionarea cartii simbolul pierdut de d. brown .. cartea e super , daca iti place istoria , misterul , simbolistica si misticitatea , atunci sunt sigura ca d. brown e pentru tine . eu am citit-o in vacanta de vara la rugamintea tatalui meu , si nu credeam ca-mi va placea atat de mult , brown e un maestru in intorsaturile de situatie

    Apreciază

  2. eu de Brown am citit „Codul lui Da Vinci” si putin din „Inger si demon” si pot sa spun ca sunt superbe. si eu as vrea „Simbolul pierdut” :X
    imi plac mult copertiile „Lux”. apropo, celelalte volume cand apar?
    Sabinna, felicitari pentru colet!

    Apreciază

  3. Arata groaznica in formate diferite 😐 copertele sunt OK, frumoase, mai ales cu literele acelea lucitoare, dar formatul lor lasa de dorit. Trebuiau facut la aceasi dimensiune. Ai avut dreptate legata fata de seris „Lux”. Da, poate continutul e frumos, dar copertile?…

    Apreciază

  4. Si eu mi-am comandat seria Lux,am gasit-o la reduceri pe Nemira,si cand am primit coletul la inceput am crezut ca sunt doua serii diferite…diferentele sunt enorme! Sper ca macar continutul sa fie frumos. Si vad prin spate „Oracolul”,ai citit’o?:*

    Apreciază

    • Cica povestea e tare frumoasa si se aseamana putin cu Gossip Girl.

      Inca nu am citit Oracolul, dar urmeaza. Sper sa imi placa.
      Momentan citesc Obsesia si apoi cred ca incep Sange Albastru, daca intre timp nu cumva imi ajunge Give up the Ghost sau Mai las-o moale cu fantomele.

      Apreciază

  5. „Pentru ca merit” este vol 4 din Gossip? Mie mi l-au vandut acum vreo 3 luni cred, cand am mers la editura sa-mi ridic cartile comandate. Daca mai ajung pe acolo vrei sa ii intreb de ea si sa ti-o cumpar daca o au?

    Apreciază

      • Din pacate nu mai stiu cat am dat pe ea. Aveau la momentul respectiv pachetele de carti la 55% reducere. M-am dus sa-mi ridic o comanda si i-am spus angajatului de acolo ca daca seria Gossip era completa imi cumparam si pachetul asta. Mi-a spus ca din ce lipseste pe site mai au ei cateva pe stoc si asa m-am ales cu seria completa. Dar nu mai tin minte daca vol. 4 facea parte la momentul respectiv din vol. care erau epuizate pe site. Eu in septembrie le-am luat.
        Acum astept sa apara noutatile ca sa fac o noua comanda si cand ma duc sa le ridic sper sa mai aiba vol.4. Doar sa-mi zici daca vrei sa le cumpar la pret intreg sau numai daca sunt la reducere. Mie pe Gossip lipsa mi-au cerut 5 lei pe bucata, insa pe o carte SF epuizata de pe site am platit 40 lei(celelalte volume le luasem cu 10 de la targ), iar pe Apocalipsa de Stephen King voiau 80 lei, dar mi s-a parut exagerat pt. o carte veche de 5-6 ani.

        Apreciază

      • Oana, scuze ca nu am putut sa iti raspund, dar am fost plecata din oras si nu am avut acces la internet.

        Daca vrei facem schimb de numere de telefon (pe mail) si discutam. E bine asa?

        Apreciază

  6. Pingback: Simbolul pierdut de Dan Brown | Sabinna's Angel for a story

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!