Concursul Biblioteca ta!

Update: Concursul s-a încheiat. Câștigătoarea este Lacatusu Ioana pentru că ea a strâns cele mai multe voturi. Felicitări!! M-am uitat prin biblioteca ta și știu ce premiu aș putea să îți ofer: Cele nouă chipuri ale inimii de Anita Nair. Dacă o ai în bibliotecă anunță-mă pe mail.

Start VOT!!!

Timp de 15 zile veți putea să vă votați biblioteca preferată și să îi ajutați proprietarul să câștige o carte. Premiul este surpriză deoarece voi încerca să ofer o carte în funcție de câștigător, astfel încât să nu se trezească persoana respectivă cu dubluri prin bibliotecă.

Au fost doar 15 curajoși care și-au arătat biblioteca pe  blogul meu și vreau să premiez cea mai frumoasă bibliotecă doar cu ajutorul vostru. Mai jos veți găsi pollul în care veți putea vota, dar și linkuri către toate bibliotecile pentru a le putea vedea și pentru a o putea alege pe cea mai frumoasă. Tot acolo puteți citi și câteva cuvinte care descriu biblioteca respectivă.

Lacatusu Ioana

Larissa

Antone Ioana Alexandra

Madalina Stoica

Tudor Pop

Deea

Boncea Christina

Mihali Mara

Boldor-Weisz Miriam

Ioana (Fitzynger)

Alinei Dinu

Andreei Modreanu

Bianca Călin (bianca2b)

Renate Sabine

Andreea Puf (LadyAndreea)

Țineți minte că puteți vota doar o singură dată și doar pentru o persoană. Pe data de 3 iunie voi afișa numărul voturilor și vom vedea care este câștigătorul. Tot atunci voi decide și care este premiul, bineînțeles oferit de unul dintre sponsorii blogului (mulțumesc!).

Cei care își doresc să își arate biblioteca pe blog o pot face trimițându-mi imaginile pe adresa de e-mail sabinna_alexa @ yahoo.com împreună cu numele  complet și cu o caracterizare mică a bibliotecii. Cei care trimit de acum vor intra într-un alt poll când se vor mai aduna și alți curajoși care își arată biblioteca.

Am uitat să vă spun că mai am o mică surpriză pentru voi. La finalul acestui concurs, eu, împreună cu un alt blogger (pe care cu siguranță îl cunoașteți și care momentan rămâne secret), adică noi vă vom arăta și bibliotecile noastre.

Astea fiind spuse, succes și:

Start VOT!!

34 de gânduri despre „Concursul Biblioteca ta!

  1. De ce cand am vazut ” La finalul acestui concurs, eu, împreună cu un alt blogger (pe care cu siguranță îl cunoașteți și care momentan rămâne secret)” m-am gandit la Adrian:))?
    Bafta tuturor!

    Apreciază

  2. Pingback: Concursuri pe blog & Campania pentru publicare « Sabinna's Angel for a story

    • Sigur ca da. Oricine poate sa isi trimita biblioteca pe adresa mea de e-mail impreuna cu cateva cuvinte care sa caracterizeze biblioteca si dupa ce se vor mai strange vreo 15 mai organizez un concurs.

      Apreciază

Vrei să întrebi sau să spui ceva? Lasă un comentariu!